Antena Căutare

Camion spulberat de tren, la Miercurea Ciuc! Doua persoane au murit

O clipa de neatentie a provocat un accident feroviar grav, langa Miercurea Ciuc. Un camion a fost izbit de un tren, la traversarea unei cai ferate. Soferul si un copil de noua ani si-au pierdut viata.

Baiatul mergea acasa cu tatal sau, intr-un camion condus de un prieten de familie. La traversarea unei cai ferate, au fost loviti in plin de un tren. Doar tatal copilului a supravietuit impactului.

Baiatul de noua ani s-a stins sub privirile calatorilor din vagoane, in mainile medicilor. Oamenii s-au grabit sa il scoata din cea a mai ramas din camion, insa eforturile lor au fost in zadar. Ranile suferite au fost prea puternice. Si tatal lui a incercat sa il salveze. Dupa impact, barbatul a fost aruncat pe camp si a scapat miraculos, doar cu cateva rani usoare. A alergat, apoi, intr-un suflet, dupa tren, ca sa incerce sa atentioneze vreun controlor.

Soferul camionului a murit in momentul impactului. El nu s-a asigurat atunci cand a vrut sa treaca peste sinele de cale ferata, iar mecanicul de tren nu a apucat sa reactioneze la timp.

Din cauza accidentului, trenurile care circulau pe ruta Miercurea Ciuc - Marasesti si Suceava - Brasov au avut intarzieri de cateva ore.

Agricultura nemteasca pe campurile din zona Falticeni, cu agenti de paza, foisor de observatie si ATV-uri... Un tanar de 19 ani a fost prins cu o jumatate de kilogram de droguri in rucsac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x