Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Camionul în care au fost găsiți 39 de morți făcea parte dintr-un convoi. Peste 100 de imigranți ar fi intrat în Marea Britanie

Camionul din Essex, Marea Britanie, în care au fost găsiți 39 de imigranți decedați, ar fi făcut facut parte dintr-un convoi format din trei camioane, potrivit unor rude ale unor persoane despre care se crede că se numără printre victime. 

Potrivit Daily Mail, rudele unor persoane despre care se crede că și-ar fi găsit sfârșitul în ”camionul morții” spun că peste o sută de persoane ar fi intrat în Marea Britanie în această zi, însă doar două camioane ar fi reușit să-și încheie călătoria.

Al treilea, în care erau transportați 39 de imigranți a fost oprit. Deocamdată nu se știe unde s-au îndreptat celelalte două camioane.

Răsturnare de situație în cazul camionului din Essex. Cine se află printre cele 39 de persoane care au murit în chinuri, la - 25 de grade C

Patru persoane au fost arestate în acest caz

Ofițerii britanici de poliție au arestat o a patra persoană vineri în legătură cu ancheta demarată după ce 39 de oameni au fost găsiți morți într-un tir frigorific în Essex, relatează Reuters.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Irlanda de Nord, a fost arestat pe aeroportul Stansted din Londra, suspectat că ar fi vinovat de conspirație la trafic de persoane și crimă.

39 de cadavre găsite într-un camion, în Essex, într-un camion provenind din Bulgaria; şoferul originar din Irlanda, acuzat de crimă, reţinut

Alte două persoane au fost arestate vineri. Este vorba de un bărbat și o femeie, soț și soție, ambii în vârstă de 38 de ani, din Warrington. Prima persoană arestată este șoferul camionului, un tânăr de 25 de ani, din Irlanda de Nord.

Recomandari