Antena Căutare

Campania "Ajuta animalele din adaposturi" s-a incheiat. Peste 5.000 de caini si pisici vor primi hrana

Campana "Ajuta animalele din adaposturi" s-a incheiat. Iar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. Si asta pentru ca peste 5.000 de catei si pisici din adaposturile din Romania vor primi hrana speciala si vor avea cu adevarat sarbatori fericite si imblesugate. Acest lucru fiind posibil cu ajutorul iubitorilor de animale, care incearca sa aduca o schimbare in viata animalelor fara stapan.

Cateii si pisicile din cele 20 de adaposturi vor primi hrana atat de necesara. Mars Romania, producatorul Pedigree si Whiskas, in parteneriat cu Asociatia GIA, doneaza 2% din vanzarile inregistrate la produsele participante in campanie.

O hrana completa si echilibrata le imbunatateste animalelor nu doar starea de sanatate, ci si aspectul fizic. Un criteriu important pe care, cei care adopta, il iau in considerare. Iar hrana donata le sporeste sansele acestor animale de a-si gasi o familie iubitoare.

Anul trecut, o treime din cateii si pisicile din adaposturile beneficiare au fost adoptati. Anul acesta se spera ca numarul lor sa fie si mai mare. In acest fel, nici maidanezii nu vor mai baga trecatorii in sperieti. In Bucuresti sunt aproximativ 40.000 de caini fara stapan. Iar Primaria a ramas, pana anul trecut, cu un singur adapost din doua. Cu 500 de locuri, care sunt deja ocupate.

Fermieri din Botosani, in pragul disperarii. O firma le-a vandut tractoare furate din Marea Britanie... Zece bebelusi, internati cu reactii adverse grave la vaccinul antituberculos importat din Danemarca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x