Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Campanie de donare de sânge “O picătură de viaţă”, organizată de primăria Sectorului 4 în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti

O campanie de donare de sânge “O picătură de viaţă” a fost organizată de primăria Sectorului 4 în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti.

Peste 150 de angajaţi ai primăriei şi ai direcţiilor descentralizate s-au înscris deja pe lista donatorilor voluntari, în cadrul campaniei “O pic ătură de viaţă ” , organizată de Primăria Sectorul 4 al Capitalei în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, care se va desfăşura joi, de la ora 10:30, la sediul Primăriei.

”Peste 150 de angajaţi ai primăriei şi ai direcţiilor descentralizate s-au înscris până acum pe lista donatorilor voluntari, pentru a face un gest nobil, în sprijinul semenilor noştri care au nevoie urgentă de sânge. La ora actuală, datele arată că, la nivel national, în fiecare zi, sunt necesari cel puţin 1.000 de litri de sânge, iar numărul donatorilor este foarte mic”, transmite instituţia.

Sursa : news.ro

Recomandari