Antena Căutare

Campina: Un politist a fost gasit mort de sotia sa. Se pare ca barbatul s-a sinucis

Descoperire macabra astazi, in Campina. Un politist de 30 a fost gasit mort astazi, chiar de sotia lui. Barbatul a decis sa-si puna capat zilelor. Toti cei care il cunosteau sunt socati. Spun ca politistul nu parea sa aiba vreo problema.

Ancheta este abia la inceput. Chiar colegii barbatului trebuie sa afle adevarul. Omul lucra in cadrul Politiei Rutiere Prahova si era un angajat model si nu a avut niciodata probleme la serviciu. Acum era in concediu medical, din cauza unei fracturi la un picior.

Pe plan personal, se pare ca lucrurile nu stateau insa la fel de bine. Unii apropiati spun ca politistul si sotia sa aveau anumite probleme in casnicie si nu se mai intelegeau.

Femeia a fost cea care l-a gasit spanzurat, in casa lor din Campina. A sunat la 112 si a chemat ajutoare. Politistul era tatal unui copil de 3 ani.

sursa foto: antena3.ro

Botosani: O eleva de 13 ani ar fi fost batuta de profesorul de matematica... Tragedia unei familii din Lupeni: fiul lor a decedat in Spania, dar parintii nu au bani ca sa ii aduca trupul in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x