Antena Căutare

Când a apărut, de fapt, noul coronavirus. Oamenii de știință, o nouă teorie: ”Am reconsiderat tot ce știm despre pandemia COVID-19. Virusul nu a apărut în piața Wuhan!”

Peste 21 de milioane de persoane din toate colțurile lumii au fost infectate cu noul coronavirus, însă experții susțin că virusul care s-a propagat extrem de rapid ar fi apărut prima dată în urmă cu opt ani, iar originile lui n-ar fi în regiunea Wuhan din China. 

Când a apărut, de fapt, noul coronavirus. Oamenii de știință, o nouă teorie: ”Am reconsiderat tot ce știm despre pandemia COVID-19. Virusul nu a apărut în piața Wuhan!”
Când a apărut, de fapt, noul coronavirus. Oamenii de știință, o nouă teorie: ”Am reconsiderat tot ce știm despre pandemia COVID-19. Virusul nu a apărut în piața Wuhan!” | Profimedia Images

Potrivit Daily Star, virusul SARS-COV-2 și-ar avea originile într-o mină, nu într-o piață din Wuhan, așa cum s-a vehiculat de la începutul pandemiei, iar acesta ar fi făcut primele victime încă din 2012.

Atunci, șase mineri care lucrau în mina Mojiang, situată în sud-vestul Chinei, în provincia Yunnan, care se află la 1.000 de kilometri de Wuhan, s-ar fi îmbolnăvit de o boală asemănătoare pneumoniei. Din păcate, medicii n-au reușit să-i salveze pe trei dintre ei.

Focar de coronavirus a într-un bordel din Spania! Toţi clienții nega că ar fi avut de-a face cu lucrătoarele sexuale

Li Xu, medicul care s-a ocupat de mineri, a declarat că bolnavii se confruntau cu febră ridicată, tuse uscată, dureri la nivelul membrelor și, în unele cazuri, dureri de cap, toate acestea fiind simptome asociate COVID-19.

Medicul Jonathan Latham și biologul molecular Allison Wilson au vorbit despre teza scrisă de medicul care i-a tratat pe mineri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Aceștia au precizat, de asemenea, că minerii au fost tratați aproape la fel ca și bolnavii de coronavirus și anume cu ventilație, diluatori de sânge, steroizi și antibiotice. De asemenea, ei au fost testați pentru hepatită, febră dengue și HIV.

Latham și Wilson consideră că virusul a evoluat în interiorul minerilor, ceea ce înseamnă că a fost foarte adaptat la om.

Prima teorie - noul coronavirus ar fi apărut în piața Wuhan

Inițial, noul coronavirus, care a fost denumit SARS-COV-2 și care este asociat cu infecții umane respiratorii severe, a fost identificat în ianuarie 2020, în Wuhan, provincia Huabei, China. Un focar de 44 de cazuri de pneumonie atipică fusese raportat către OMS în 31 decembrie 2019, dar au existat cazuri internate încă din 1 decembrie 2019.

"Școala trebuie să înceapă!". Medicul Virgil Musta, semnal de alarmă: Virusul Covid-19 poate fi stopat în aceste feluri

De atunci și până în prezent, peste 21,5 milioane de persoane au fost infectate cu noul coronavirus la nivel mondial. Dintre acestea, 773, 122 și-au pierdut viețile, iar 14.565.251 au fost declarate vindecate.

"Școala trebuie să înceapă!". Medicul Virgil Musta, semnal de alarmă: Virusul Covid-19 poate fi stopat în ace... Oamenii de știință, descoperirea momentului despre coronavirus. În ce ordine apar simptomele infecției cu COVID-19: ”Poa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x