Antena Căutare

Când începe Black Friday 2024. Anunțul făcut de principalii retaileri. Cine a dat deja startul campaniei

În România, Black Friday a evoluat treptat de la o singură zi de reduceri la o perioadă extinsă de oferte, adaptată obiceiurilor de cumpărare ale consumatorilor români. Iată când începe campania la retailerii principali.

Galerie
Black Friday 2024. Marii retaileri anunță reduceri de 30-70% | Shutterstock

În 2024, Black Friday, cunoscută drept cea mai mare zi de reduceri din an, va aduce din nou o varietate de promoții atractive, iar cei mai mari retaileri din România și-au anunțat deja planurile pentru acest eveniment. În timp ce, în Statele Unite, Black Friday are loc pe 29 noiembrie, în România, multe magazine au ales să înceapă reducerile mai devreme, întinzând promoțiile pe o perioadă mai lungă, începând din primele săptămâni ale lunii noiembrie.

Black Friday 2024. Marii retaileri anunță reduceri de 30-70%

Black Friday 2024 va începe pentru majoritatea retailerilor din România începând cu 1 noiembrie, iar cei mai mari jucători, cum sunt eMAG, Altex și Flanco, au ales date diferite, în principal pentru a oferi consumatorilor mai multe oportunități de a achiziționa produse la prețuri reduse.

Extinderea perioadei de reduceri este benefică pentru consumatori, oferindu-le posibilitatea de a cumpăra în mod responsabil și bine informat.

Articolul continuă după reclamă

eMag dă startul campaniei de Black Friday pe 8 noiembrie 2024

eMAG este unul dintre cei mai mari și mai populari retaileri online din România și a confirmat deja că Black Friday 2024 va începe pe 8 noiembrie. eMAG își propune să mențină tradiția de a organiza o singură zi de reduceri masive, care s-a dovedit de succes în anii precedenți, atrăgând milioane de vizitatori pe platformă într-un interval scurt de timp. Această strategie urmărește să maximizeze numărul de comenzi plasate într-un timp redus, oferind clienților produse din diverse categorii, de la electronice și electrocasnice la articole de îmbrăcăminte și produse de îngrijire personală.

Reducerile vor fi anunțate curând, cu puțin timp înainte de startul campaniei, fiind de așteptat ca și în acest an procentele care vor diminua prețurile să fie considerabile.â

Citește și: Halloween 2024: Parcurile din București sunt gata de sărbătoare! Cine e vedeta sezonului pe care copiii o așteaptă cu nerăbdare

Altlex anunță reduceri între 30 și 50% de pe 31 octombrie până pe 20 noiembrie de Black Friday 2024

Un alt retailer major, Altex, a anunțat că va începe perioada de reduceri în primele zile din noiembrie, având în vedere popularitatea acestei strategii. Campaniile extinse îi vor permite să mențină promoțiile active mai mult timp, dând posibilitatea clienților să facă achiziții fără a se confrunta cu aglomerația și presiunea unei singure zile.

Reducerile Altex sunt concentrate în principal pe electronice, televizoare, laptopuri, și electrocasnice mari și mici, oferind clienților ocazia să cumpere produsele dorite la prețuri competitive.

De asemenea reducerile de la Altex de Black Friday 2024 vor avea loc în trei epate:

  • Val 1: oferte valabile între 31 octombrie – 6 noiembrie
  • Val 2: oferte valabile între 7 noiembrie – 13 noiembrie
  • Val 3: oferte valabile între 14 noiembrie – 20 noiembrie

Flanco a dat startul campaniei de Black Friday 2024

Și Flanco a adoptat o abordare similară, însă compania a lansat deja reducerile celei de-a 14-a ediții Black Friday, încă de la finalul lunii octombrie. Retailer-ul a dat deja startul începând cu 25 octombrie, iar campania se va încheia pe 30 noiembrie. Flanco își propune să ofere discounturi considerabile la electrocasnice, produse pentru casă și electrocasnice mici, dar și pe segmentul de electronice. Obiectivul acestui retailer este de a atrage cât mai mulți cumpărători, inclusiv pe cei care preferă achizițiile în magazine fizice.

„Promisiunea noastră față de clienți este să le punem la dispoziție oferte adaptate preferințelor și intereselor lor, pe întreg parcursul anului”, spune Ovidiu Nicușan, Director de marketing Flanco. „De Black Friday, am ales în conceperea ofertelor topurile celor mai cumpărate și căutate produse. Pasionații de tehnologie, echipamente smart sau gadgeturi care folosesc inteligența artificială vor găsi în magazinele noastre produsele dorite la prețuri excelente, pe o perioadă extinsă, pentru a avea suficient timp să facă alegerile cele mai potrivite pentru ei. De asemenea, astfel reușim să evităm perioadele foarte aglomerate pentru curieri, în care volumul mare de comenzi din toate industriile poate cauza adevărate blocaje. Prioritatea noastră este clientul și facem tot ce ține de noi pentru ca el să primească la timp ce a comandat”, au

Cu toate acestea, compania nu a anunțat reducerile pe care la va practica în aceasta perioadă, ci prețurile, potrivit adevarul.ro.

  • Televizor Smart 4K Samsung de 108 cm la doar 1.399 lei
  • Televizor Smart 4K de 109 cm la doar 999 lei
  • Aspirator vertical Rowenta Flex la doar 499 lei
  • Espressor cafea la doar 199 lei
  • Aspirator robot Xiaomi la doar 399 lei
  • Căști JBL la doar 149 lei
  • Friteuză cu aer cald Tefal la doar 249 lei
  • Laptop cu procesor Intel i3 la doar 999 lei

Reduceri între 50 și 70% la evoMag de Black Friday în perioada 25 octombrie - 10 noiembrie

De asemenea, evoMAG anunță că va oferi discount-uri de până la 70% la peste 50.00 de produse. Cu ocazia acestei campanii de Black Friday, magazinul vine și cu o nouă identitate de brand, cu un logo modernizat.

„Prin noua noastră abordare de brand, vrem să consolidăm încrederea pe care clienții o au în evomag, oferind mai multă transparență și un stil de comunicare adaptat așteptărilor lor. Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, este momentul ideal pentru a ne prezenta noua identitate de brand. Reducerile din această campanie sunt gândite să aducă valoare reală, susținând astfel poziția noastră pe piață și reafirmând angajamentul nostru de a oferi o experiență de cumpărare autentică și fără artificii”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evomag.

De asemenea, și reducerile de la evoMAG de Black Friday vor avea loc în trei etape

Primul val începe pe, 25 octombrie, și ține până săptămâna viitoare, joi, pe 31 octombrie. În cadrul acestui prim episod, evoMAG promite reduceri de până la 50% pentru produsele incluse în campanie.

Alți retaileri, cum sunt Carrefour, Auchan, și Leroy Merlin, se vor alătura și ei perioadei de Black Friday, oferind reduceri pentru produsele din categoriile lor principale: de la alimente și produse de îngrijire personală până la articole de bricolaj și echipamente pentru grădinărit. Carrefour și Auchan plănuiesc să includă promoții pentru articolele esențiale din gospodărie, astfel încât să răspundă atât nevoilor celor care cumpără online, cât și celor care preferă să viziteze magazinele fizice.

Citește și: Când să cumperi biletele de avion pentru a profita de cele mai mici prețuri. Care sunt zilele recomandate

Cum să te pregătești pentru Black Friday 2024?

Pentru a profita la maximum de reducerile de Black Friday, cumpărătorii sunt sfătuiți să urmeze câteva recomandări. În primul rând, este esențială crearea unei liste de produse dorite și compararea prețurilor înainte de a face o achiziție. Multe site-uri și aplicații permit monitorizarea prețurilor, astfel încât clienții să evite situațiile în care reducerile sunt mai puțin avantajoase decât par la prima vedere.

De asemenea, este importantă verificarea siguranței magazinelor online de unde urmează să se facă achizițiile. Verificarea indicatorilor de securitate, cum ar fi „https” și pictograma lacătului, este esențială pentru a evita riscurile de fraudă. În plus, clienții ar trebui să citească politicile de returnare și garanție, mai ales pentru achizițiile online, pentru a se asigura că pot returna produsele dacă nu sunt mulțumiți de acestea.


Ce salariu are un șofer de tir străin care lucrează în România. Pe lângă cazare, acesta spune că „este dublu ca în Filip... Cât te costă să montezi anvelopele de iarnă. Cum este influențat prețul în funcție de mărime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii Joi, 24.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x