Antena Căutare

Vești senzaționale pentru sute de mii de români! Iată când vor avea parte de o minivacanță!

Luna noiembrie aduce vești bune pentru sute de mii de români, întrucât se vor bucura de câteva zile libere, peste câteva săptămâni. 

Luna noiembrie aduce vești bune pentru sute de mii de români, întrucât se vor bucura de câteva zile libere, peste câteva săptămâni.

Printre zilele libere legale se numără și ziua de 30 noiembrie, când este sărbătorit Sfântul Andrei. Anul aceasta, Sfântul Andrei va pica într-o zi de vineri, fapt pentru care românii vor beneficia de trei zile libere.

Următoarele zile libere în 2018 vor fi: 1 decembrie — Ziua Naţională a României, însă aceasta va pica într-o zi de sâmbătă.

De asemenea, românii vor avea liber pe 25 decembrie și 26 decembrie, când vor sărbători Crăciunul.

Sfântul Sinod al Biserici Ortodoxe Române a hotărât în anul 1995 că sărbătoarea Sfântului Andrei să fie însemnată cu cruce roşie în calendarul bisericesc, iar în anul 1997 Sfântul Andrei a fost proclamat „Ocrotitorul României”. Ziua de 30 noiembrie a fost declarată sărbătoare bisericească naţională, conform Bugetul.ro

Lista datornici ANAF 2018 actualizată. Cum afli ce datorii ai la Fisc... ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ! Introducerea testelor grilă la BAC și Evaluarea Națională, amânată! Când se vor schimba examenele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x