Antena Căutare

România, lovită de un cutremur major?! Parapsihologul Ioan Istrate a spus când va avea loc: ”Va fi puternic!”

Activitatea seismică e din ce în ce mai intensă în zona Vrancea, iar tot mai multe persoane se tem de producerea unui seism puternic.

Activitatea seismică e din ce în ce mai intensă în zona Vrancea, iar tot mai multe persoane se tem de producerea unui seism puternic. Ei bine, parapsihologul Ion Istreate a vorbit despre pericolele care pândesc România, iar veștile nu sunt deloc bune.

Ioan Istrate, cunoscut pentru anunțarea cutremurelor din toată lumea, este de părere că atunci când România va fi lovită de un cutremur major, efectele vor fi devastatoare.

„În România va fi că în Nepal, va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva între 8 și 8,3 grade și se va resimți inclusiv la Chișinau. Cutremurul se va produce în zona Vrancea, iar la București se va simți ca un seism de 7,8-7,9 grade. Cutremurul va avea loc în perioada următoare.”, a declarat Ioan Istrate

Specialiștii au păreri diferite, însă toată lumea susține că astfel de cutremure pot avea loc și în țara noastră, mai ales că ultimul mare cutremur a avut loc acum 39 de ani. „Toată lumea spune că între 1940 și 1977, la 37 de ani, se produce câte un mare cutremur, iar noi am spus că următorul seism de o asemenea anvergură trebuie să se producă la 37-40 de ani.

Necunoscand bine istoria, uitați-va, întorcându-ne în urmă, între 1802 și 1838, iar 37 de ani, în 1600, iar 37, deci apar așa niște momente în care apare un cutremur de o adâncime de 150 de kilometri și unele la 100 de kilometri, tot adânc, dar, totuși…

Ei, ce se întâmplă? Aceste grupări apar cu anumită frecvență, care m-a surprins și pe mine – 70 de ani, 70 de ani, 90 de ani. Ne punem un semn de întrebare. Următorul va fi la 70 de ani, deci, 2040?

Deci, sunt niște ciclicitati și lucruri pe care nu putem să le interpretăm decât printr-o socoteală statistică și o cunoaștere corectă a istoriei”, a explicat fostul ministru pentru Lucrări Publice, Nicolae Noica, la Digi 24.

Se schimbă vârsta de pensionare pentru femei în anumite condiții! Anunțul a fost făcut de autorități ... Șoferul unei ambulanțe s-a urcat băut la volan și a ajuns cu vehiculul în șanț! Asistenta și pacientul au fost răniți! C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x