Când vine marele cutremur! Anunțul făcut de specialiștii români! „Urmează o perioadă...”

Anunț de maximă importanță pentru români! Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), a dezvăluit ce se va petrece în România în următoarea perioadă, din punct de vedere seismic! 

Anunț de maximă importanță pentru români! Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), a dezvăluit ce se va petrece în România în următoarea perioadă, din punct de vedere seismic!

S-au împlinit 42 de ani de la cutremurul din martie 1977, care a avut magnitudinea de 7.2 grade pe scara Richter. Tot mai mulți români s-au întrebat când vine marele cutremur și dacă există semne clare în acest sens.

Când vine marele cutremur! Anunțul făcut de specialiștii români! „Urmează o perioadă...”

„Suntem într-o perioadă mai liniștită, asta este clar. Începând cu anul 1987, nu au mai fost cutremure peste 7 și această perioadă se poate prelungi. (...) vom avea însă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat și cutremure mari și s-ar putea chiar o grupare de cutremure mari. Situația este destul de complexă. Ideea de ciclu trebuie înțeleasă într-un mod mult mai complex”, a declarat Mircea Radulian.

Urmărește clipul video al celor de la Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre când vine marele cutremur!

Ultimele știri