Antena Căutare

Când vine marele cutremur! Anunțul făcut de specialiștii români! „Urmează o perioadă...”

Anunț de maximă importanță pentru români! Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), a dezvăluit ce se va petrece în România în următoarea perioadă, din punct de vedere seismic! 

Anunț de maximă importanță pentru români! Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), a dezvăluit ce se va petrece în România în următoarea perioadă, din punct de vedere seismic!

S-au împlinit 42 de ani de la cutremurul din martie 1977, care a avut magnitudinea de 7.2 grade pe scara Richter. Tot mai mulți români s-au întrebat când vine marele cutremur și dacă există semne clare în acest sens.

Când vine marele cutremur! Anunțul făcut de specialiștii români! „Urmează o perioadă...”

„Suntem într-o perioadă mai liniștită, asta este clar. Începând cu anul 1987, nu au mai fost cutremure peste 7 și această perioadă se poate prelungi. (...) vom avea însă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat și cutremure mari și s-ar putea chiar o grupare de cutremure mari. Situația este destul de complexă. Ideea de ciclu trebuie înțeleasă într-un mod mult mai complex”, a declarat Mircea Radulian.

Urmărește clipul video al celor de la Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre când vine marele cutremur!

Cel mai poluat din România se află în Moldova! Bucureștii sunt fericiți: Capitala nu se regăsește în top 3... Ea este bătrânica din Cluj care muncește ore în șir împletind brățări pe care le vinde cu câțiva bănuți. Este văduvă și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x