Căutare Live

Anunț important pentru pensionari! Este oficial! Când vor primi diferențele de bani, după recalculare

Pensionarii care au primit decizii de recalculare vor primi, în luna aprilie, pensiile stabilite înaintea recalculării, urmând ca diferențele să le fie achitate între 11 și 15 aprilie, la domiciliu, prin intermediul factorilor poştali.

Pensionarii care au primit decizii de recalculare vor primi, în luna aprilie, pensiile stabilite înaintea recalculării, urmând ca diferențele să le fie achitate între 11 și 15 aprilie, la domiciliu, prin intermediul factorilor poştali.

Reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii Publice au precizat, referitor la achitarea drepturilor restante cuvenite în urma recalculării pensiilor pentru beneficiarii prevederilor Legii nr.221/2018 care au primit decizii de recalculare, că, în luna aprilie, pensiile celor care au primit deciziile de recalculare se achită în cuantumul anterior recalculării.

Apoi, diferenţele reprezentând drepturi restante, calculate pentru perioada 1.10.2018 – 30.04.2019, vor fi achitate, la domiciliul beneficiarilor, în intervalul 11.04.2019 - 15.04.2019, prin intermediul factorilor poştali.

Decizia a fost luată având în vedere faptul că drepturile de pensie se achită, potrivit calendarului de plată, în intervalul 1 - 15 ale lunii în curs şi ţinând seama că deciziile de recalculare pentru persoanele care beneficiază de prevederile Legii nr.221/2018 au fost emise după tipărirea mandatelor aferente lunii aprilie a.c..

În cazul persoanelor care nu au fost găsite la domiciliu de factorii poştali şi au fost avizate pentru a se prezenta la Oficiul poştal, sumele reprezentând drepturile restante pot fi ridicate de la ghişeele poştale de care aparţin până în 17 aprilie, mai arată sursa citată.

Această modalitate de plată a diferenţelor se aplică atât pensionarilor care primesc drepturile prin Poşta Română, cât şi celor care primesc drepturile prin cont bancar.

Olt: 25 de percheziţii într-un dosar de contrabandă. 30 de persoane, duse la audieri... UPDATE; Rezultate Loto 6/49 4 aprilie 2019. Rezultate loto azi, Joker, Loto 5 din 40, Noroc...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri