Antena Căutare

Candidatul pentru ministrul Comunicatiilor: ACTA are o ambiguitate ce permite suspiciuni privind eventuale abuzuri

Candidatul pentru ministerul Comunicatiilor, Razvan Mustea a atins la iesirea din comisiile parlamentare subiectul documentului ACTA, care a starnit discutii aprinse in Europa.

Acesta a spus ca exista intr-adevar "o ambiguitate" a textului care permite suspiciuni privind eventuale abuzuri care pot fi comise de autoritati.

"Ca o parere personala, pot sa va spun ca am studiat acest document si consider ca exista intr-adevar o ambiguitate a textului care permite suspiciuni privind eventuale abuzuri care pot fi comise de autoritatile statului", a precizat Mustea.

Mustea a declarat ca a studiat documentul, dar nu are o pozitie oficiala deoarece deocamdata este doar un candidat pentru functia de ministru.

Foto: Intact Images

Epidemie de rubeola la Targu Jiu. Peste 100 de cazuri inregistrate numai in ultimele saptamani... VIDEO! Trafic blocat in Capitala, dupa ce un utilaj de deszapezire s-a dezintegrat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x