Antena Căutare

Canicula afecteaza circulatia trenurilor! Intarzieri de pana la o ora din cauza reducerii vitezei

Canicula afecteaza si circulatia CFR. Astfel, trenurile vor avea intarzieri, in medie, de 15 - 20 de minute si de pana la 50 - 60 de minute la trenurile de lung parcurs care tranziteaza mai multe judete afectate de canicula.

Compania Nationala de Cai Ferate a anuntat ca, din cauza temperaturilor ridicate, au fost introduse limitari de viteza in circulatia trenurilor pe mai multe sectii de circulatie de pe raza celor opt regionale de cale ferata: Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Galati, Constanta.

Incepand cu ora 12:00, din cauza temperaturilor ridicate inregistrate in sina, pe anumite sectii de cale ferata, viteza de circulatie a trenurilor de marfa si de calatori s-a redus cu 50 - 70 km/h fata de viteza normala.

CFR recomanda calatorilor sa solicite informatii despre intarzierile inregistrate in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon: 021/9521.

Foto: Intact Images

UPDATE! Un elicopter s-a PRABUSIT in Mures. Cinci persoane au murit! SORIN TERBEA, fostul sponsor de la Tg. Mures, a dec... Banii nu le-au salvat viata! Trei dintre cei mai importanti afaceristi romani au murit in accidente violente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x