Căutare Live

Canicula: CFR anunta intarzieri de pana la o ora pentru trenuri

Compania Nationala de Cai Ferate a anuntat ca, din cauza caniculei, au fost instaurate restrictii de viteza pe anumite sectoare, trenurile putand avea intarzieri intre 40 si 60 de minute, vineri si sambata.

"Mentionam ca la nivelul intregii retele feroviare au fost introduse restrictii de viteza incepand cu ora 10.30, intarzierile inregistrate, in medie, la aceasta ora fiind de 30-40 de minute/tren. Masura de reducere a vitezelor de circulatie, in anumite intervale de timp in care temperaturile depasesc limitele normale este o masura obligatorie pentu siguranta traficului feroviar si, de asemensea, este aplicata de toate administratiile de cale ferata", conform CFR.

Potrivit reprezentantilor companiei, in perioada de canicula, temperaturile inregistrate la nivelul sinei sunt cuprinse intre 50 si 55 de grade.

Dosarul „Trofeul Calitatii”: Cristian Vasile s-a predat politistilor pe Aeroportul Otopeni... Va mai amintiti? Maradona si golul marcat cu "Mana lui Dumnezeu"...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri