Antena Căutare

Teribil! S-a aflat identitatea femeii care a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre! Cântăreața Anca Pop avea 33 de ani

O femeie în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața după ce a plonjat cu mașina în care se afla în Dunăre, în zona viaductului Șvinița, județul Mehedinți. Din primele informații, se pare că e vorba de cântăreața Anca Pop, potrivit Observator.

O femeie în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața după ce a plonjat cu mașina în care se afla în Dunăre, în zona viaductului Șvinița, județul Mehedinți.

Update ora 23:11: Potrivit unor informații, femeia care și-ar fi pierdut viața după ce a plonjat cu mașina în Dunăre este nimeni alta decât Anca Pop, cântăreață de profesie. Deocamdată, însă, nu se cunosc motivele pentru care ea a pierdut controlul volanului, conform Observator.tv.

Teribil! S-a aflat identitatea femeii care a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre! Cântăreața Anca Pop avea 33 de aniTeribil! S-a aflat identitatea femeii care a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre! Cântăreața Anca Pop avea 33 de ani

Anca Pop s-a născut la 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă și era cunoscută şi dupa numele de scenă "Shamanca".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anca Pop lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”.

Știrea inițială

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, maşina a plonjat în Dunăre în dreptul comunei Sviniţa, la viaductul Sviniţa, într-o zonă fără parapete.

Detaşamentul de Pompieri Orşova intervine pentru scoaterea autoturismului căzut în fluviul Dunărea, în zona viaductului. De asemenea, scafandri au început căutarea victimei.

La volanul autoturismului s-ar fi aflat o femeie de 33 de ani din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin). Sora acesteia s-a prezentat, luni, la Poliţia Orşova şi a declarat că ultima dată a vorbit cu sora ei duminică seara, în jurul orei 20.00, scrie News.ro.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat, luni seară, că scafandrii au scos din autoturism o femeie decedată şi au verificat dacă în maşină se mai află şi alte persoane. Întrucât nu au mai fost gasite alte persoane în autoturism, se iau măsuri pentru scoaterea maşinii din Dunăre.

Ambulanţele ar putea veni mai repede în ajutorul românilor care au viaţa pusă în pericol... Școli închise, marți, în mai multe județe! Unde sunt suspendate cursurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x