Antena Căutare

Anunțul umanitar fals care a devenit viral pe Facebook! Care este adevărul despre Cantina Socială pentru Copii de la Filaret

De câteva zile bune, pe Facebook a circulat o informație extrem de distribuită desăre cantina sociala de la Filaret care ofera mancare calda copiilor defavorizati.

Informații false pe Facebook! Milioane de români au distribuit zilele acestea informații false despre Cantina Socială de la Filaret pentru ajutorarea copiilor defavorizați. Care este răspunsul autorităților:

Contactați de echipa Antena1, angajații Direcției Generale de Asistență Socială a Muncipiului București au clarificat adevărul despre serviciile pe care Cantina Socială de la Filaret le-a oferit în trecut. Oficial, în prezent, această cantină nu mai este funcțională, iar toți cei care se vor prezenta la fața locului pentru a primi o porție de mâncare caldă vor găsi ușile închise.

Iată mesajul pe care milioane de români l-au distribuit în ultimele zile:

,,Știați că la adresa Str. Mitropolit Filaret nr. 41-41A, sector 4, se găsește o cantină socială numai pentru copii? Cu toate acestea, cantina esta cam goală, deoarece puțini știu de ea.

Ce putem noi face? Atunci când vedem copii ce provin din familii sărace în zona sectorului 4 și nu numai, le putem da această adresă și ii putem îndruma, pe ei și pe familia lor, către acest loc.
Sunt unii copii care mănâncă doar paine (poate nici aceea proaspătă), iar aici ar avea o masă caldă zilnic.
Daca noi știm, îi putem ajuta și pe ei. Deci, dăm un SHARE?''

O informație utilă și de actualitate!!

Angajații DGASB au transmis informații referitoare la existența cantinei OMINIS la care se pot duce pensionarii cu pensii mai mici de 100 de ron, unde pot mânca o mâncare caldă în zilele de marți, joi și sâmbătă în intervalul orar 13:00-15:00.

Pentru a putea primi mâncare, pensionarii trebuie să prezinte talonul de pensie și buletinul, fără a mai fi nevoie de dosar. De asemenea, la această cantină, se pot duce copii defavorizați, care provin din familii sărace.

Dă și tu un SHARE dacă vrei să ajuți o persoană care nu are ce mânca!

Tragedia, la un pas să se întâmple! Zece familii din Neamț își riscă viața și autoritățile nu intervin (VIDEO)... Detalii șocante ies la iveală! Ce a făcut șoferul din cauza căruia o fetiţă a căzut şi a murit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x