Antena Căutare

Capitala a fost cuprinsă de haos! Ce s-a întâmplat pe străzile Bucureștiului, de la primele ore ale dimineții! Răul abia acum începe!

Capitala a fost cuprinsă de haos! Pe şosele, s-a circulat bară la bară încă de dimineaţă. Asta atunci când s-a înaintat cât de cât. Nici pe trotuare nu a fost mai bine!

Capitala a fost cuprinsă de haos! Pe şosele, s-a circulat bară la bară încă de dimineaţă. Asta atunci când s-a înaintat cât de cât. Nici pe trotuare nu a fost mai bine!

Din cauza frigului, sub stratul de zăpadă, a fost gheaţă. Mulţi dintre bucureşteni nu au mai aşteptat autorităţile să-şi facă treaba, ci, cu punga de sare în mână, au înlăturat pericolul.

În Bucureşti, evident că nu s-a dat cu nimic pe stradă.

Stratul de zăpadă depus a fost suficient ca pe şosele şoferii să rămână deja blocaţi în maşini. Pe bulevarde, cozile s-au întins de la un semafor la altul.

Liniile din mână îți arată ce vei păți în viață! Mihai Voropchievici te învață să citești singur în palmă! Ce înseamnă această linie?

Mai norocoşi au fost cei curajoşi. Îmbrăcat bine, primul la semafor, când abia s-a luminat de zi, a fost un biciclist. Temperaturile însă nu au fost deloc prietenoase. A fost ger noaptea trecută în aproape jumătate de ţară. Şi ziua de azi va este una friguroasă.

În unele zone, maximele sunt mai scăzute chiar şi cu 7 grade decât ar fi normal pentru această perioadă. În Capitală, termometrele nu vor arăta mai mult de minus 2 grade, spun meteorologii. Oamenii însă fac faţă aşa cum pot frigului, dar şi ninsorii.

Momentan însă, ninsoarea nu a făcut probleme deosebite. Niciun drum nu a fost închis din cauza zăpezii. La nivel național, în ultimele 12 ore, lucrătorii de la drumuri au acționat cu 545 utilaje și au împrăştiat aproape 2500 de tone de material antiderapant.

Anunțul făcut de meteorologi! Ninsoare, lapoviţă şi ploaie polei şi intensificări ale vântului, până miercuri la ora 20.... Zi liberă pentru elevi după vacanța de iarnă. Când nu se fac ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x