Antena Căutare

Captură record pentru DIICOT, patru tineri au fost prinși cu zece kilograme de droguri

Patru tineri care plecau din Cluj cu destinația Constanța au fost prinși cu zece kilograme de droguri. Aceștia se îndreptau către festivalul Neversea 2019, care începe joi, 4 iulie.

Patru tineri care plecau din Cluj cu destinația Constanța au fost prinși cu zece kilograme de droguri. Aceștia se îndreptau către festivalul Neversea, care începe joi, 4 iulie.

Grupul de traficanți din Cluj era format dintr-o femeie și trei bărbați. Aceștia se îndreptau spre Constanța cu zece kilograme de droguri care trebuiau vândute tinerilor de pe litoral. În mare parte, în bagajul tinerilor se afla canabis.

Aceștia au fost prinși de către procurorii DIICOT Ploiești, au fost reținuti 24 de ore și ulterior arestați preventiv timp de 30 de zile de către Tribunalul Prahova.

De mâine ne vedem pe plaja Neversea. Eu m-am pregătit. Vin cu gaşca, încă şase prieteni. Ne-am antrenat împreună şi reuşim să mirosim de la distanţă un mix bun. La noi vibe-ul ajunge în mod diferit şi vă garantăm că nu avem de gând să ratăm nimic din ce ne pune pe tavă festivalul. Sunt Silva, am şapte ani şi, deşi mă apropii de vârsta de pensionare, nu am ratat niciun festival Neversea, iar anul acesta rămân şi la after hours. Ne vedem la Neversea.” , a declarat Silva, un câine specializat în găsirea de droguri.

România este peste media UE la rata de angajare a absolvenţilor de studii superioare... S-a făcut gaură în asfalt. Carosabil surpat între Târgoviște și Sinaia. Traficul, parțial blocat în zonă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x