Antena Căutare

Caraş-Severin: 30 de persoane evacuate, după ce un incendiu a izbucnit într-un hotel din Băile Herculane

Treizeci de persoane au fost evacuate, joi după-amiază, după ce un incendiu a izbucnit într-un hotel din Băile Herculane, pompierii intervenind pentru stingerea focului. În urma incendiului, nu au fost îregistrate victime.

Potrivit ISU Caraş-Severin, incendiul a izbucnit în jurul orei 15.30 şi a fost anunţat la numărul de urgenţe 112. "În jurul orelor 15.27, prin apel 112, s-a anunţat un incendiu la un imobil tip hotel, parter+2 etaje+ mansardă, în Băile Herculane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 4 subofiţeri, care acţionează pentru stingerea incendiului", a transmis ISU Caraş-Severin. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit în zona sălii de conferinţe a Hotelului Ferdinand, acesta manifestându-se pe o suprafaţă mică. "Au fost evacuate 30 persoane, care nu au necesitat îngrijiri medicale, neexistând victime", mai transmite ISU. În caz de nevoie sunt pregătite să intervină şi alte forţe: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu 4 subofiţeri, o autospecială macara cu 2 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Caransebeş şi un echipaj SMURD. În continuare, pompierii militari acţionează pentru lichidarea totală a incendiului, urmând ca la finalizarea operaţiunii să stabilească exact de la ce a pornit focul.

Sursa : news.ro

Schimbare la un cunoscut restaurant de tip fast-food! Vor fi servite sucuri îmbuteliate... Grevă generală, transport paralizat în Italia. Zborurile românilor care călătoresc în Peninsulă, anulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x