Antena Căutare

Carburanţii scumpesc vacanţa de Paşte şi de 1 mai pentru români! La ce prețuri s-a ajuns

Carburanţii scumpesc vacanţa de Paşte şi de 1 mai în România! Preţurile la pompă au sărit de 6 lei şi au depăşit astfel media europeană, depășind sumele cheltuite de români anul trecut pentru un drum la mare sau la munte.

Carburanţii scumpesc vacanţa de Paşte şi de 1 mai în România! Preţurile la pompă au sărit de 6 lei şi au depăşit astfel media europeană, depășind sumele cheltuite de români anul trecut pentru un drum la mare sau la munte.

Astfel, anul acesta, cei care vor să îşi petreacă vacanţa de Paşte şi de 1 mai la munte, trebuie să se aştepte la costuri mai mari. Doar drumul dus-întors îi va costa în jur de 80 de lei, cu şase lei în plus faţă de 2018. Şi drumul către mare va fi mai scump pentru că faţă de anul trecut veţi plăti în plus 13 lei.

„Asta ne dorim. Să ducem preţurile undeva la medie dacă se poate sau chiar sub media Uniunii - preţurile fără taxă. Finalizăm, până în iunie, monitorul preţurilor care va permite automobiliştilor să identifice mai uşor benzinăriile unde preţurile sunt mai mici”, a spus Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Analiştii avertizează, însă, că explozia preţurilor la pompă va aduce un val de alte scumpiri şi la raft.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din Observator.

Informație de ultimă oră! Adolescenta din Vaslui diagnosticată cu meningită a murit... O tânără va primi pensie pe viaţă de la fostul soţ care a bătut-o până la leşin! „M-a bătut în ultimul hal și m-a pus în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x