Antena Căutare

Cardurile de cumpărături sau de vacanţă sunt la mare căutare. Recent companiile au început să recompenseze angajaţii şi cu carduri culturale

Angajatorii nu mai ştiu cum să atragă şi să păstreze angajaţii! Peste 1.700 de firme alocă în prezent carduri care pot acoperi parţial sau integral costurile unui abonament la sala de sport. Chiar şi instituţiile de stat au început să le ofere. Cei mai mulţi angajaţi se bucură însă de tichete de masă şi vouchere de vacanţă. Voucherele culturale, apărute recent pe piaţă, încep abia acum să prindă teren.

Angajatorii nu mai ştiu cum să atragă şi să păstreze angajaţii! Peste 1.700 de firme alocă în prezent carduri care pot acoperi parţial sau integral costurile unui abonament la sala de sport. Chiar şi instituţiile de stat au început să le ofere.

Cei mai mulţi angajaţi se bucură însă de tichete de masă şi vouchere de vacanţă. Voucherele culturale, apărute recent pe piaţă, încep abia acum să prindă teren.

Dintre toate beneficiile extrasalariale pe care le primeşte, cardul de sport este cel mai apreciat de Ana Maria, angajată în sectorul IT.

Chiar dacă patronul nu vrea să plătească costul total al abonamentului, salariatul tot are de câştigat de pe urma unui card de sport. Are acces la 70% din sălile de sport din România, la un preţ de cel mult 150 de lei pe lună.

În prezent, 42.000 de salariaţi primesc carduri de sport ca beneficiu extrasalarial. Chiar şi bugetarii s-au arătat interesaţi să-l obţină.

Tichetele de masă rămân de departe beneficiile oferite cel mai des.

În librării, voucherele culturale cu care se pot plăti cărţi, dar şi bilete la spectacole şi concerte, sunt folosite doar sporadic. În luna iulie, spre exemplu, în această librărie cei mai mulţi clienţi au folosit tichetele pentru a cumpăra cărţi de vacanţă.

Pentru cei mai mulţi dintre românii, voucherele culturale rămân doar un gând frumos.

Ministerul Muncii a propus recent printr-un proiect de ordin ca valoarea tichetului de masă, adică 15,80 lei, să rămână neschimbată până în martie 2020.

Momente emoţionante la ceremonia organizată cu prilejul plecării în misiunea din Afganistan a 16 jandarmi... Gheorghe Dincă, supravegheat de DIICOT înainte de dispariția Alexandrei! Noi dezvăluiri făcute de un martor-cheie: ”Am f...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x