Antena Căutare

Care este cea mai mare comandă online facută de Black Friday în România

Care este cea mai mare comandă online făcută de Black Friday în România

Care este cea mai mare comandă online facută de Black Friday în România
Black Friday | pexels.com

Black Friday sau Vinerea Neagră este acea zi din noiembrie cunoscută ca fiind ziua cu cele mai mari reduceri la diverse categorii de produse, de la electrocasnice și anvelope până la haine, jucării și cosmetice. Acesta este al 8-lea an în care are loc Black Friday în România și mii de comercianți se pregătesc deja pentru această mare sărbătoare a ofertelor și reducerilor masive.

eMAG este comerciantul care introdus pentru prima oară, Black Friday în România, în 2011. Apoi i-au urmat exemplul și alți comercianți care au reușit să înregistreze vânzări record în fiecare an. Anul trecut, eMAG a bătut un nou record atunci când a vândut 843.000 produse în doar 10 ore. Valoarea cumulată a acestor comenzi a ajuns la 270 milioane lei.

Alți 2.800 de retaileri din Marketplace au reușit să vândă 160.000 de produse. Mai mult 67% din traficul zilei de Black Friday anul trecut a venit de pe mobil. Cumpărăturile online reprezintă cea mai simplă cale de a comanda un serviciu sau un produs.

Statisticile arată că anul trecut la eMAG au fost comandate 24 de produse pe secundă. Astfel, 55% dintre comenzi au fost plasate de pe mobil și 30% dintre plăți au fost efectuate cu cardul. Cea mai mare comandă online făcută vreodată la eMAG este Rover Range Rover Sport 3.0 în valoare de 85.999 euro.

Anul acesta, eMAG va da startul reducerilor de Black Friday pe 16 noiembrie, iar catalogul cu oferte va fi publicat joi, 15 noiembrie la 23:55, ca anul trecut. Românii vor putea alege din 3 milioane de produse, comandând exact ce și-au dorit tot anul.

Dacă toți clienții români pândesc și anul acesta reducerile și sunt pregătiți să dea click rapid în dimineața zilei de 16 noiembrie, atunci există șanse reale ca mulți comercianți de top să aibă un succes uluitor și anul acesta.

Sursă foto: pexels.com

Vești senzaționale pentru zeci de mii de români! Anunțul a fost făcut: SE DAU BANI!... E oficial! Mașini de 35.000 de euro pentru bugetari. Vor primi bani de la stat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x