Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, a declarat, duminică, presei că, pentru toate cele trei mese, se alocă pentru un pacient între 10 şi 16 lei.
Potrivit medicilor, de suma maximă, adică 16 lei, beneficiază doar pacienţii „cu necesităţi deosebite din punctul de vedere al dietei“.
Întrebată cum este posibil ca statul român să aloce o sumă atât de mică pentru masa bolnavilor, Carmen Dorobăţ a răspuns: „Sigur că ne dăm seama că trebuie să hrănim cu 10 lei, dimineaţa, la prânz şi seara, şi facem eforturi pentru a asigura tot ce înseamnă hrana zilnică pentru un adult“.
Sursa : news.ro
Un bărbat de 70 de ani, confirmat cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal! A fugit din spital și s-a baricadat în casă... Soluţiile folosite pentru dezinfecţia străzilor şi a trotuarelor, otravă pentru animale! Ce trebuie să facă stăpânii, pe...