Antena Căutare

Care sunt gadgeturile preferate ale gospodinelor

Orice gadget care iti simplifica viata, o face contra unei sume consistente! Dar, daca scapam de grija de a mai aspira sau de consultatul cartii de bucate, chiar ca merita. Iar daca exista aspiratoare inteligente, care isi fac singure treaba, de ce nu ar exista si cuptoare care stiu o gramada de retete sau masini de spalat desteapte, care fac economie la detergent.

Locuintele familiilor moderne sunt pline de aparatura. Filtrul de cafea, robotul de bucatarie sau masina de spalat automata sunt deja lucruri banale. Producatorii de electrocasnice stiu perfect acest lucru, tocmai de aceea se straduiesc sa creeze produse din ce in ce mai inteligente.

Rodica Stere si-a petrecut ziua prin magazine in cautarea unui produs care sa ii ia de pe cap macar o "grija casnica".

Aspiratorul destept costa 1.700 de lei. Cu alte cuvinte, costa si de 10 ori mai mult decat un aspirator obisnuit. Ce-i drept, poate munci o ora inainte de a fi din nou incarcat si poate fi programat sa faca zilnic curatenie, atunci cand nu este nimeni acasa.

O alta minune a tehnologiei este cuptorul care are in memorie o carte de bucate. Cuptorul acesta mai are o calitate: gatitul-sincron.

Pretul unui astfel de cuptor este de 4.800 de lei. De sapte ori mai mare decat cel mai ieftin aragaz incorporabil. Si masina de spalat a evoluat. Ajusteaza automat cantitatea de detergent si de apa in functie de greutatea si de tipul hainelor.

O masina de spalat costa minimum doua mii de lei. Iar daca aveti de gand sa va faceti cadou de Craciun un pachet de electrocasnice noi, inteligente, ar trebui sa pregatiti cel putin 8 mii de lei. Confortul costa.

Impresionant! Este olimpica la matematica, romana si franceza, desi traieste in intuneric! ... Sfaturi de la Titi Aur pentru soferii care infrunta iarna ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x