Antena Căutare

Care sunt planurile Primariei Capitalei pentru anul 2013

Primaria Capitalei are planuri mari pentru anul 2013. Vor fi terminate proiecte incepute de ceva vreme, dar vor fi demarate si lucrari noi. Pasaje, tuneluri, bulevarde noi. Toate vor aparea anul acesta pe harta Bucurestiului.

Cu putin noroc, soferii bucuresteni care acum ocolesc un mare santier in zona Halei Matache, ar putea ajunge din Piata Victoriei la Piata Cosbuc pe mult controversatul bulevard Uranus. Totul depinde de un aviz.

Faza a doua a proiectului Bulevardului Uranus inseamna un tunel sapat la 36 de metri sub pamant pe langa Palatul Parlamentului, iar pentru asta este nevoie de avizul parlamentarilor.

Lucrari de infrastructura vor fi realizate si in sudul Capitalei. Pasajul de la Mihai Bravu va fi continuat, iar unul subteran va aparea sub intersectia aglomerata de la Piata Sudului.

In estul Capitalei, bucurestenii vor avea parte si de o surpriza verde. Prima linie de tramvai cu gazon intre sine va fi amenajata pe bulevardul Liviu Rebreanu, acolo unde reabilitarea este inceputa deja.

Anul acesta, in Bucuresti va aparea si un departament de parcaje si ridicari de masini pentru ca soferii sa scape de hingherii de la sectoare. O noua sala polivalenta, multe sensuri unice sau bulervadul Unirii pietonal sunt celelalte planuri ale primariei.

Sergiu Nicolaescu si-a presimtit moartea!... Statiunile de la munte sunt in continuare pline de turisti din Republica Moldova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x