Antena Căutare

Carrefour, Kaufland, Real, in topul celor mai reclamate magazine

Hipermarketurile Carrefour, Kauf­land, Real, Praktiker sunt in topul listei cu reclamatiile primite de la consumatori in legatura cu produsele cumparate.


Pe primul loc in topul acestor reclamatii se afla Carrefour, cu 151 de sesizari, urmat de Kaufland - cu 143, Real - cu 122, Praktiker - cu 63, Dedeman - 58, Auchan - 57 si Rewe - cu 53. Potrivit lui Cerbulescu, Rewe a primit cele mai multe amenzi, in valoare de 690.000 de lei, urmat de Real - cu 182.000 de lei, Carrefour - 143.000 de lei, Artima - 117.100 de lei, Kaufland - 106.000 lei si Mega Image - cu 100.000 de lei.

Cerbu­lescu a precizat ca in aceste magazine se comercializau produse la promotie, cum ar fi pachete de opt bucati plus doua gra­tis, la care pretul produsului achi­zitionat separat, la bucata, era mai mic decat reiesea cel din promotie. O alta neregula pe care au sesizat-o reprezentantii ANPC se refera la prezentarea produselor sub o alta denumire decat cea data de produ­cator, inducand in eroare consumatorii asupra caracteristicilor esentiale ale pro­duselor.

Potrivit ANPC, in primul semes­tru al anului, in urma abaterilor cons­tatate la comercializarea produselor in ast­fel de magazine, au fost aplicate sanc­tiuni contraventionale in 641 de cazuri. Amenzile pentru abaterile constatate in perioada mentionata au fost de 2,4 milioane de lei.

sursa: Financiarul

George Naghi, inmormantat astazi la Cimitirul central din Calarasi... Un barbat s-a aruncat pe casa scarilor la Parchetul Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x