Antena Căutare

Cartel Alfa face apel la toti bugetarii sa opreasca lucrul

Confederatia Cartel Alfa i-a indemnat pe toti bugetarii sa opreasca voluntar lucrul in toate sectoarele. Cartel Alfa solicita Guvernului sa-si respecte obligatiile catre angajati, sa decida de urgenta plata stimulentelor salariale si sa renunte la masura reducerii salariilor cu 25 %.

"Confederatia Nationala Sindicala "Cartel Alfa" lanseaza un apel la solidaritate prin intreruperea voluntara a lucrului in toate sectoarele bugetare. Este momentul sa dovedim, fiecare dintre noi, spirit de solidaritate cu colegii nostri din finante, la fel ca si pentru toti colegii din sectorul bugetar care au decis sa protesteze nu numai pentru neplata stimulentelor financiare, ci si pentru reducerea cu 25% a salariilor", se arata intr-un comunicat de joi al confederatiei.

"Fiecare cetatean trebuie sa fie solidar cu aceasta lupta, trebuie sa rejectam tendintele de manipulare a unor persoane cumparate de actuala putere", au spus liderii "Cartel Alfa".

"Guvernul si-a facut o practica din impunerea unor masuri aberante, dupa care este primul care striga ca nu s-ar respecta legea, imediat ce incep sa apara critici intemeiate.

Guvernul ii ataca in mod direct pe salariatii din Romania, iar actualul Cabinet dovedeste ca pur si simplu nu-i pasa de legile in vigoare pe care le schimba sau aplica dupa bunul plac al unor conducatori vremelnici. Guvernul dovedeste ca nu-i pasa de situatia dramatica a cetatenilor Romaniei pe care este gata sa ii sacrifice fara remuscari!", mai sustin reprezentantii "Cartel Alfa".

Miercuri, Confederatia Nationala Sindicala "Cartel Alfa" a anuntat ca sustine revendicarile salariatilor din Ministerul de Finante si ANAF.

Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata... Ministrul de Finante: Angajatii care nu sunt la serviciu nu vor fi platiti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x