Antena Căutare

Veste neplăcută! Cartelele de metrou s-ar putea scumpi! La cât ar crește prețul unei călătorii

Prețul cartelelor de metrou ar putea crește după greva angajaților Metrorex, potrivit unui anunț ce a fost făcut, miercuri seară, de ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Prețul cartelelor de metrou ar putea crește după greva angajaților Metrorex, potrivit unui anunț ce a fost făcut, miercuri seară, de ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Potrivit ministrului, acceptarea majorărilor salariale cerute de sindicaliştii de la metrou ar duce la o creştere a preţului biletului la 4 lei, de la 2,5 lei pentru o călătorie.

Lucian Șova spune că „Aşa ceva nu poate fi acceptat” și i-a avertizat pe sindicalişti că fiecare oră care trece fără a fi semnat contractul colectiv de muncă înseamnă o scădere de un procent din majorările salariale convenite.

Ministrul îi acuză pe sindicalişti şi pe liderul sindical Ion Rădoi de şantaj și susține că creșterea de 42% solicitată de angajați este ilegală. El spune că miza reală a conflictului de muncă este contractul de exploatare a spaţiilor comerciale de la metrou de către sindicate, contract care a expirat.

Trenurile de metrou nu vor circula joi dimineaţa, în intervalul orar 4:00 – 6:00, în urma declanşării unei greve de avertisment de către Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM).

Un fost şofer de TIR român s-a angajat ca asistent medical într-un spital din Suedia, pe baza unei diplome false! ”N-am ... Un profesor este acuzat că a dat un elev cu capul de perete! Părinții refuză să își mai trimită copiii la ore: „A venit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x