Antena Căutare

Cartelele prepay ar putea fi scoase complet de pe piață

După ce Dacian Cioloș a pus atentatele de la Bruxelles și pe seama cartelelor prepay din România, preşedintele Comisiei de Apărare, Marius Obreja ia în considerare eliminarea completă a acestora

După ce Dacian Cioloș a pus atentatele de la Bruxelles și pe seama cartelelor prepay din România, preşedintele Comisiei de Apărare, Marius Obreja ia în considerare eliminarea completă a acestora.

Invocând posibilitatea unui risc la nivel european, senatorul PNL Marius Obreja consideră că legea care vizează cartelele prepay, în forma în care a trecut de Parlament şi a fost contestată de CCR, este „frecţie la picior de lemn”. Acesta consideră că prezentarea unui act de identitate nu poate obține creșterea gradului de siguranță, sau identificarea viitorilor infractori.

Iată ce se va întâmpla în următoarea perioadă.

Veste excelentă pentru copii! Alocaţia creşte la 450 RON... ȘOCANT! Un mesaj scris la volan i-a răpit ochiul, prietenii și bucuria de a trăi. Imaginile unei povești care îți va da ...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x