Antena Căutare

Cărți și bilete GRATUITE la spectacole! Bugetarii ar putea primi un voucher cultural

Românii ar putea beneficia de un voucher cultural în valoare de 125 de lei, cu care se pot bucura de cărți sau diferite evenimente.

Românii ar putea beneficia de un voucher cultural în valoare de 125 de lei, cu care se pot bucura de cărți sau diferite evenimente.

Momentan este vorba despre o inițiativă legislativă propusă de deputatul Claudia Boghievici. Dacă este aprobată, bugetarii vor putea să își cumpere cărți, bilete la spectacole de teatru și operă sau vor putea vizita diferite muzee.

Fondurile ar urma să fie asigurate de la bugetul de stat, prin intermediul Ministerului Culturii. Rămâne de văzut în ce măsură această propunere legislativă va fi aprobată.

30 iunie 2015, ziua în care adăugăm o SECUNDĂ în plus la timpul oficial! Uite ce urmări vor fi!... Veşti de ultimă oră despre vreme! Ce se va întâmpla cu temperaturile şi precipitaţiile în următoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x