Antena Căutare

Căruțaș, tras pe dreapta de polițiști și pus să sufle în fiolă. Ce a urmat (VIDEO)

Pe lângă autoturisme şi motociclete, polițiștii trag pe dreapta şi căruţele. În timp ce curioşii, amuzaţi, urmăresc momentul şi îl filmează.

Pe lângă autoturisme şi motociclete, polițiștii trag pe dreapta şi căruţele. În timp ce curioşii, amuzaţi, urmăresc momentul şi îl filmează.

Până la urmă, nimic greşit, având în vedere că şi căruţaşul este participant la trafic. Însă nu pentru toată lumea pare să fie un gest normal.

Un bătrân şi soţia lui, care circulau cu o căruţă pe uliţele satului, sunt opriţi de poliţiști şi luaţi la întrebări. Pentru a se asigura că omul nu încalcă legea, i se pune fiola, după care coboară.

Care a fost rezultatul şi dacă a primit vreo amendă, nu se ştie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

PAȘTE 2018. Când se vopsesc, de fapt, ouăle de Paşte. Greşeala pe care toate gospodinele o fac... Sărbători pe datorie! Sute de mii de români îşi vor cumpăra alimentele pentru masa de Paşti după ce trec pe la... casele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x