Căutare Live

Casa de amanet AGS – o casă de amanet de încredere

Situația economică pe care o traversează uneori unii dintre noi ne condiționează să căutăm soluții  pentru a avea rapid banii necesari unor nevoi imediate. Ne dorim ca acești bani să fie obținuți ușor, în condiții sigure, fără amenințări sau în condițiile nevoii de a completa kilograme de documente și declarații.

Situația economică pe care o traversează uneori unii dintre noi ne condiționează să căutăm soluții pentru a avea rapid banii necesari unor nevoi imediate. Ne dorim ca acești bani să fie obținuți ușor, în condiții sigure, fără amenințări sau în condițiile nevoii de a completa kilograme de documente și declarații. Cea mai simplă și mai eficientă soluție pare în astfel de momente apelarea la o casă de amanet, cum ar fi casa amanet AGS. La o casa de amanet puteți lăsa orice obiect de valoare și veți primi în schimbul acestuia o suma de bani, conform valorii acelui obiect.

De ce să apelați la o casă de amanet?

Atunci când doriți să obțineți un împrumut pe termen scurt și nu aveți nicio altă posibilitate de a obține banii necesari, nu trebuie decât să veniți la noi cu un obiect de valoare pe care îl dețineți. Noi cei de la casa de amanet AGS vom evalua acel obiect, vă vom face o ofertă, pe care trebuie să o acceptați și dacă totul decurge normal, împrumutul va fi acordat în cel mai scurt timp.

Casa de amanet este o instituție financiară non-bancară care oferă împrumuturi, pe o perioada scurtă de timp, pe baza unor garanții reale prezentate de client. Bunul sau bunurile pe care doriți să le amanetați sunt evaluate de experții unei casei de amanet. În funcție de criteriile de evaluare și de politica pe care o practică fiecare casă de amanet vor fi acceptate anumite bunuri de valoare. Aceste bunuri vor servi drept garanție pentru returnarea banilor împrumutați. Pentru a accesa politica noastră vă rugăm să intrați pe site-ul nostru Casă-amanet.com, și să vedeți care sunt bunurile acceptate drept garanție de casa amanet AGS.

Amanetul e cea mai rapida modalitate de a împrumuta bani. Pot fi împrumutate atât sume mici, cat și sume mari de bani. Condiția esențială pentru acordarea acestor împrumuturi este ca obiectele prezentate drept garanție să aparțină celor care solicită împrumutul. Nu încercați să păcăliți cu acte doveditoare false, experții noștri vor face verificări atente și nu aveți nicio șansă să scăpați de vigilența lor. Nu acceptăm bunuri furate sau asupra cărora există litigii în derulare sau ale căror documente prezintă suspiciuni de valoare și apartenență.

Cele mai tranzacționate bunuri sunt obiectele sau bijuteriile din matale prețioase, precum aurul, argintul, platina sau cu pietrele prețioase și ceasurile. Ponderea acestor obiecte este cea mai mare din activitatea unei case de amanet. Mai nou foarte multe case de amanet acceptă și telefoane mobile de ultimă generație sau alt tip de aparatură electronică, autoturisme de lux sau poșete de firmă.

La ora actuală nu trebuie să vă mai faceți griji sau să vă temeți atunci când recurgeți la amanetarea unor obiecte de valoare. Casele de amanet nu sunt cămătari. Acordul de a accepta oferta noastră va fi natural, nimeni nu va exercita nicio presiune asupra posesorului obiectelor de valoare. Tranzacția va fi reglementată prin acte, în condiții legale, va confirma acordul dvs. de a accepta oferta noastră și condițiile de comisionare. Toate detaliile vor fi discutate clar de la început.

Ce tipuri de servicii prestează casa de amanet AGS?

Serviciile casei de amanet AGS sunt disponibile tuturor potențialilor doritori de a obține un împrumut. Ne adresăm atât pentru persoanelor fizice care au nevoie de un împrumut rapid, cat și pentru persoanele juridice care au nevoie de sume importante de bani.

Oferim serviciilor noastre de amanet include și: servicii de vânzare-cumpărare, schimb valutar și transfer de bani. De asemenea achiziționam obiecte și bijuterii din metale prețioase, precum, aur, argint, bijuterii de valoare, ceasuri de lux, electronice și autovehicule. Încercăm să oferim prețuri cât mai bune clienților noștri și servicii de evaluare profesioniste și avantajoase. Evaluarea noastră este una rapidă , corectă și profesionistă. Dacă sunteți de acord cu suma propusă și cu condițiile de evaluare, tranzacția poate fi efectuată rapid.

Argintul este unul dintre metalele prețioase pe care le tranzacționăm cu drag și îl acceptăm drept garanție pentru un împrumut. Ca și în cazul aurului sau altor metale prețioase, ceea ce contează în procesul de evaluare, pentru stabilirea prețului corect sunt calitatea, puritatea, gramajul, gradul de uzură și forma obiectului din argint.

Casa de amanet AGS cumpăra sau amanetează diamante sau bijuterii cu diamante de orice fel, diamante albe, mai mici sau mai mari de un carat, diamante fanteziste, rare. Cei mai importanți factori ce influențează evaluarea sunt culoarea, claritatea, tăietura și caratele.

Amanet Ceasuri de Lux Originale, de categorie medie, superioară și specială. Ne interesează în principal numele producătorului, starea de funcționare și modul în care a fost întreținut.

Amanetăm și cumpărăm telefoane, laptop-uri, aparate foto profesionale, Tot la noi puteți amaneta sau vinde și mașini aflate în stare de funcționare, de mărci, valori și dimensiuni diverse.

Oferim tuturor clienților noștri posibilitatea de a alege un sistem de creditare onest și avantajos, într-un ambient plăcut și civilizat. Dacă aveți nevoie de un împrumut rapid și nu știți ce să faceți? Apelați cu încredere la cea mai bună casă de schimb valutar casa amanet AGS.

Unde ne puteți găsi?

Casa de amanet și schimb valutar AGS dispune de 15 sedii în București, în locații centrale și ultracentrale, precum și în cele mai importante zone din Capitală.

Maternitatea Giulești s-ar putea muta după scandalul infectării bebelușilor cu stafilococ auriu. Declarații de ultimă or... Află cum poți obține rapid o certificare ISO 9001!...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x