Antena Căutare

Casa în care s-a născut Vasile Alecsandri, cumpărată după ani de bătaie de joc! La ce valoare au estimat-o și ce soartă i-au plănuit

Casa în care s-a născut Vasile Alecsandri, aflată în paragină, după ani de bătaie de joc, a fost cumpărată de Consiliul Județean Bacău, la un preț uimitor.

Casa în care s-a născut Vasile Alecsandri, aflată în paragină, după ani de bătaie de joc, a fost cumpărată de Consiliul Județean Bacău, la un preț uimitor.

Contractul de vânzare – cumpărare a fost semnat pe 31 ianuarie 2019, iar prețul a fost de 132.000 de euro – cât ar costa un apartament cu trei camere în centrul Bucureștiului.

„În conformitate cu prevederile HCJ 238/17.122018, prețul a fost de 132.000 euro, la cursul BNR din data plății, care a fost realizată prin ordin de plată, în data de 9 mai, suma transferată fiind de 628.029 lei”, a declarat Dana Pricopie, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bacău, a scris Ziarul de Bacău.

Casei în care s-a născut Vasile Alecsandri i s-ar pregăti o altă soartă. Pe bugetul din acest an, Consiliul Județean Bacău a prevăzut o sumă pentru realizarea unei expertize tehnice, a unui audit energetic, a documentației tehnico-economice și pentru alte cheltuieli conexe.

Aceste sume alocate pentru Casa în care s-a născut Vasile Alecsandri ar arăta că ar urma să fie reabilitată și eventual pusă într-un circuit de vizitare.

Site-ul a1.ro a scris pe larg despre casa în care s-a născut Vasile Alecsandri. Citește și: Doi chiloți și-un trening mov. Am omorât și casa în care s-a născut marele Vasile Alecsandri

Nemulțumit de notele pe care le avea, un elev-problemă ar fi dat foc cataloagelor din liceu. Zeci de elevi ar putea rămâ... Profanarea crucilor eroilor români de către un grup de unguri, în cimitirul Valea Uzului, a fost filmată! Au fost înregi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x