Antena Căutare

Casa medicului Mircea Beuran, înconjurată de mascați! Se fac pecheziții, într-un nou dosar. Ce au căutat procurorii?

Operațiune de amploare la casa și biroul medicului Mircea Beuran. Procurorii au ridicat mai multe documente.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, un mascat ar fi încă de dimineață în biroului medicului Mircea Beuran, iar alți mascați ar fi trecut pe la el pe acasă.

Ar fi vorba de presupuse infracțiuni de luare de mită și că această speță nu ar avea legătură cu femeia arsă pe masa de operație de la Spitalul Floreasca.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cel care instrumentează dosarul femeii arse pe masa de operație, nu confirmă aceste percheziții, ceea ce poate însemna că nu are legătură cu acel dosar.

E foarte posibil ca perchezițiile din această dimineață să fie făcute de procurorii de la DNA, care nu confirmă și nici nu infirmă această informație, a spus Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Ar fi vorba de o plângere făcută pe numele profesorului pentru presupuse fapte de luare de mită. Se pare că s-ar fi discutat și cu secretara lui Beuran, care ar fi fost mutată din biroul ei pentru ca procurorii să se uite prin acte.

Mascații au speriat de moarte doi copii, peste care au intrat din greșeală! Mama lor, furioasă! „Nu au ascultat nimic! A... Percheziţii DNA la Spitalul Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x