Antena Căutare

Casa regală spulberă zvonurile sumbre legate de starea de sănătate a regelui Mihai! Dovada? Fotografii cu majestăţile lor!

Casa regală spulberă zvonurile sumbre legate de starea de sănătate a regelui Mihai şi publică imagini cu majestăţile lor.

Casa regală spulberă zvonurile sumbre legate de starea de sănătate a regelui Mihai şi publică imagini cu majestăţile lor.

Fotografiile au fost realizate chiar ieri, de Ziua Unirii, şi îl înfăţişează pe rege în Elveţia, alături de Regina Ana, Principesa Margareta, Principele Radu şi mai mulţi apropiaţi ai familiei. Alteţele lor le-au dus regelui şi reginei felicitările şi cadourile primite în România, de Sărbători.

Regina Ana a fost vizitată la clinica unde este internată pentru câteva zile pentru analize. În fotografii, Principesa îi arată mamei noutăţile din ţară pe un iPad.

Ultima oară, Regelui Mihai I al României a apărut în public în noiembrie 2014.

Românii fumează tot mai mult tutun negru! Ţigările de contrabandă se găsesc pe la toate colţurile și sunt de două ori ma... Imagini cu impact emoțional! Cum a reacționat un adolescent american de îndată ce s-a recuperat după un translant la ini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x