Antena Căutare

Moment emoționant într-un salon de Terapie Intensivă din Târgu Jiu! O femeie s-a căsătorit cu perfuzia în mână

O femeie s-a căsătorit, duminică, lângă un pat de spital dintr-un salon de Terapie Intensivă din Târgu Jiu, având o perfuzie în mână, la scurt timp după ce a suferit un infarct miocardic.

O femeie s-a căsătorit, duminică, lângă un pat de spital dintr-un salon de Terapie Intensivă din Târgu Jiu, având o perfuzie în mână, la scurt timp după ce a suferit un infarct miocardic.

Constantin Anghel, în vârstă de 41 de ani, şi Maria Guţă, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-au căsătorit, duminică, în faţa Ofiţerului Stării Civile, într-un salon de la Terapie Intensivă din cadrul Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Căsătoria lor era programată să se desfăşoare vineri, 24 mai, la Casa de Căsătorii de la Primăria Târgu Jiu. Însă, cu doar câteva zile înainte de eveniment, miresei Maria Guță i s-a făcut rău în timp ce se afla pe stradă. Feneia a fost internată în spital, unde i s-a pus diagnosticul de infarct miocardic.

Constantin Anghel şi Maria Guță nu au renunţat la dorinţa lor de mai mulţi ani de a se căsători şi au anunţat autorităţile că vor să facă acest lucru în salonul de la Terapie Intensivă. Oficierea a avut loc chiar lângă patul spitalului unde Maria este internată, deoarece acesteia i se administrau prin perfuzie anumite medicamente.

În timpul cununiei civile, cadrele medicale îi administrau medicamente miresei

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a venit la spital pentru asigura oficiile necesare. În timp ce acesta le cerea consimţământul pentru a se căsători, iar cei doi soţi rosteau „Da“ pentru o viaţă împreună, cadrele medicale interveneau la o pacientă grav bolnavă pentru a-i administra medicamentele necesare.

Moment emoționant într-un salon de Terapie Intensivă din Târgu Jiu! O femeie s-a căsătorit cu perfuzia în mână

Cununia nu a fost sărbătorită cu şampanie, aşa cum se face în mod normal, ci cu suc şi prăjituri, a scris adevarul.ro.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a mărturisit că este pentru prima dată când oficiază o căsătorie într-un spital: „Este prima dată când oficiez o căsătorie într-un asemenea loc şi sper că va şi ultima dată, pentru că nu este o situaţie plăcută, deşi dorinţa şi dragostea care-i leagă este de admirat“.

Mireasa nu știa că are probleme cardiace

Mireasa a spus că nu ştia că suferă de probleme cardiace şi, cu toate că a suferit un infarct, și-a dorit să se căsătorească.

„Nu ştiam că am probleme de sănătate. Am avut dureri în piept, dar nu le-am băgat în seamă. Am fost foarte bine tratată aici. Acum mă simt mai bine. Trebuia să ne căsătorim la Primăria ca tot omul. Nu s-a putut şi am aflat că se poate desfăşura ceremonia şi aici. Am dorit să facem acest pas pentru că am tot amânat acest moment din diferite motive. Deşi a avut loc în salonul de spital, a fost frumos pentru noi şi cu siguranţă ne vom aduce aminte mereu de acest moment. Ne-am cunoscut la serviciu şi am rămas împreună de atunci“, a spus Maria Guță.

Constantin lucrează ca şofer şi efectuează transporturi internaţionale de mărfuri. Acesta a mărturisit că, iniţial, se gândise la anularea căsătoriei: „Mă bucur că a venit chiar domnul primar să ne căsătorească. În prima fază luasem decizia de a anula căsătoria, pentru că erau multe proceduri de îndeplinit, dar cei de la primărie ne-au sprijinit şi am putut să ne căsătorim. Schimbări majore în viaţa noastră nu vor fi în urma căsătoriei, pentru că suntem de 15 ani împreună. Cea mai importantă schimbare va fi cea a numelui. Ne dorim să fim sănătoşi“.

Nașa soţilor Anghel, care au o relaţie de 15 ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani, susține că nunta lor va avea loc în această vară.

Incendiu de proporții într-un mall din București! Mai multe echipaje de pompieri au intevenit imediat la fața locului... Biserica Catolică din România a făcut mare anunț despre slujba susținută de Papa Francisc la București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x