Antena Căutare

Cascadorul Szoby Cseh, internat in stare grava la Institutul Fundeni!

I-au iesit cascadoriile perfect. Si au fost mii. Acum incearca sa faca o magie. Sa pacaleasca boala. Szoby Cseh este internat la Clinica de Hematologie a Institutului Fundeni, dupa ce starea de sanatate i s-a inrautatit. Szoby Cseh sufera de cancer la coloana. O boala care-l tintuieste in pat.

Medicii nu sunt prea generosi cu detaliile. Spun, insa, ca Szoby Cseh nu este nici foarte rau, dar nici foarte bine.

In urma exact un an, celebrul cascador al Romaniei a primit un diagnostic crunt: cancer! Dar nu s-a speriat. A urmat tratamentele prescrise de doctori, a tinut si regim alimentar. A slabit 15 kilograme si nu s-a lasat invins de boala.

A continuat si cu Asociatia Gladiator, acolo unde, prin sport, invata copiii sa nu fie violenti si sa nu ajunga infractori.

Toti banii lui i-a investit in acest proiect. Asa ca nu are parte doar de o stare de sanatate precara, ci si de o situatie financiara proasta.

Tratamentul pe care il face costa peste 1.500 de euro lunar. Daca vreti sa intindeti o mana de ajutor, puteti face donatii in contul asociatiei lui Szoby Cseh.

Gabriela Nicolaescu, a doua sotie a lui Sergiu Nicolaescu, s-a destainuit la Acces Direct... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 15 iunie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x