Antena Căutare

Casele vor intra in programul de reabilitare termica

E oficial. De astazi si casele intra in programul de reabilitare termica. Fie ca o fac pe banii lor, fie ca totul e pe cheltuiala primariei, romanii care stau la casa vor putea reduce din costurile pentru caldura. Ce-i drept, primele lucrari vor incepe abia la anu

Fie ele fara etaj sau pe mai multe nivele, de acum proprietarii isi pot inscrie casele in programul de reabilitare termica. Fiecare primarie va stabili daca izolarea se va face pe banii proprietarului sau din bugetul local. In sectorul 1 e stabilit deja, totul va fi pe cheltuiala administratiei locale.

Numai in sectorul 1 sunt aproximativ 30.000 de case ce au nevoie de lucrari de izolare. Sunt imobile construite in anii 50, 60. Unele dintre ele au valoare arhitecturala si vor fi izolate fara ca aspectul initial al cladirii sa fie distrus.

Legea publicata astazi in Monitorul Oficial spune ca in programul de reabilitare pot intra casele proiectate intre anii 1950 si 1989.

Ca sa-si reabiliteze casele pe banii primariei, proprietarii nu trebuie decat sa depuna o cerere.

Ambarcatiunile de lux, "ancorate" in locuri speciale pentru a fi protejate de inghet... Lista cu medicamente compensate sau gratuite, neactualizata de cinci ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x