Antena Căutare

Castelul Bran, asediat de sportivii de la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Aproape 1.500 de oameni sunt la Brasov zilele acestea, la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Si doar 900 sunt sportivi. Pe restul, organizatorii trebuie sa-i distreze intr-un fel. Dupa ce ieri un participant la FOTE a fost muscat de un caine, romanii s-au gandit sa le ofere oaspetilor straini si distractii mai putin periculoase. Asa ca, membrii delegatiilor din cele 45 de tari participante au vizitat Castelul Bran

Primii sositi la poarta castelului au fost reprezentantii delegatiilor Rusia si Belarus. Au fost foarte curiosi sa vada acest loc, pentru ca acum e foarte populara povestea cu vampiri si primul vampir a fost Dracula, contele Dracula.

Oaspetii vor putea vizita toate cele 57 de incaperi ale castelului. Ghizii lucreaza la foc continuu. Pleaca o delegatie, vine alta. Dupa Rusia si Belarus, au urmat oficialii turci. “Nici nu stiam ca Brasovul si aceasta parte din Romania este atat de frumoasa. Ne bucuram foarte mult sa fim aici. Serios! Aveti o tara superba! Nu stiam. Acum o descoperim”, a declarat Nese Gundogan, secretarul general al delegatiei din Turcia.

“Ieri a fost o parte din delegatia germana, din Elvetia, Letonia, nu foarte multi, inteleg ca programul este destul de incarcat. Asteptam cu interes cele doua zile dupa terminarea inchiderea olimpiadei”, a subliniat Alexandru Priscu, directorul Castelului Bran.

Pe parcusul competitiilor FOTE, castelul Bran poate fi vizitat si de ceilalti turisti.

Protectie impotriva meteoritilor: la o asigurare de 100 de euro pentru o locuinta, cinci euro ii platim pentru a ne asig... SPECIAL: La multi ani, Intact Media Academy!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x