Antena Căutare

Castelul Corvinilor întră în reparații! Restaurare în valoare de cinci milioane de euro

Cinci milioane de euro vor fi investiți pentru restaurarea Castelului Corvinilor din Hunedoara. Investiția este finanțată de către Uniunea Europeană.

Cinci milioane de euro vor fi investiți pentru restaurarea Castelului Corvinilor din Hunedoara. Investiția este finanțată de către Uniunea Europeană.

„În momentul de faţă, practic, se amenajează calea de acces de pe Strada Pomilor în grădina Castelului Corvinilor, unde se va afla organizarea de şantier”, a declarat Sorin Tincu, directorul Muzeului Castelului Corvinilor.

Castelul va rămâne deschis vizitatorilor pe perioada restaurării. „Lucrările se vor eşalona pe construcţii. Înţelegerea cu constructorul este ca să se ocupe de câte un corp de clădire în parte, astfel încât vizitarea Castelului Corvinilor să fie cât mai puţin posibil obstrucţionată”, a adăugat Sorin Tincu.

Fostul director general al Tarom: Ministrul Cuc mi-a cerut iniţial anularea unor curse interne şi să-i identific parlame... Angajări în Poliție: Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs 765 de locuri. Care este data limită de înscriere...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x