Câștigă un ATV CFMOTO vizitând SAB 2021, la Romexpo!

Joi, 7 octombrie, s-a deschis SALONUL AUTO BUCUREȘTI & ACCESORII! Până pe 17 octombrie, pasionații de două roți, de offroad și ATV, enduro sau de bike, ne pot vizita la showroomul ATH Moto construit în incinta ROMEXPO. Suntem prezenți aici cu întreaga gama CFMOTO, KTM, Husqvarna, GasGas, dar și FANTIC. Nu lipsesc din peisaj accesoriile și nici echipamentele.

Câștigă un ATV CFMOTO vizitând SAB 2021, la Romexpo!

Încă de la început îți dăm trei motive pentru care ar trebui să ne vizitezi la SAB: (1) Doar prin simpla prezență poți câștiga MARELE PREMIU – un ATV CFMOTO 450S – participând la TOMBOLA ATH Moto și SAB 2021; (2) pe toată perioada expoziției te așteptăm la standul ATH Moto să beneficiezi de DISCOUNTURI si surprize și (3) poți face RIDE TEST cu modelele tale preferate de la KTM și CFMOTO, la standul deschis în parcarea ROMEXPO.

Așadar, Pavilionul B2 din Romexpo și zona adiacentă sunt deschise în această perioadă noutăților din lumea auto și a tehnologiilor conexe, pe care nu trebuie să le ratezi. Deschiderea oficială a avut loc în prezența Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Dan Vîlceanu, a Secretarului de Stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a Vicepreședintelui Administrației Fondului de Mediu, Ion Vasile, a Șefui Departamentului Omologări Individuale din cadrul Registrului Auto Român, Cristian Bucur, a presei, dar a altor oficialități și membri ai instituțiilor partenere.

Standul ne-a fost vizitat de nume importante și cu vastă experiență în industria moto moto cum ar fi Tiberiu Troia de la ”Povești cu Motoare”, dar și Dani Oțil, ambasadorul KTM, Husqvarna si GasGas în România.

Programul de vizitare este în fiecare zi între orele 10,00 și 20,00, doar în ultima zi, 17 octombrie, micșorându-se cu două ore, adică ora 18,00. Tot în ultima zi, la ora 18,00, se va extrage și câștigătorul MARELUI PREMIU al SAB 2021 – un CFMOTO 450 S. Talonul pentru tombolă se află pe spatele biletului de intrare, îl completezi, îl depui în urnă și îți dorim baftă.

Weekendurile evenimentului vor fi animate de karturi electrice, mașini electrice, show-uri de drift, demonstrații de conducere defensivă etc. Iar dacă ești pasionat de două roti, te invităm la un test ride, în fiecare zi, cu vedetele KTM (390 Duke, 390 Adventure, 890 Duke, 890 Adventure S, 890 Adventure R, 1290 Adventure S), Husqvarna (Svartpilen 401) si CFMOTO (650 GT,650 NK, 650 MT, 700 CLX, 800 MT). În stand le poți admira și primii consultanță din partea consilierilor noștri, iar afară te așteaptă să le testezi puterea și abilitățile. Deci vino echipat și pregătit de aventură!

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri