Antena Căutare

Castigatorul marelui premiului de la Loto voia sa dea banii inapoi

Castigatorul celor peste cinci milioane de euro la Loto, bucuresteanul Gica, a vrut sa dea banii inapoi cand a primit vestea ca e marele norocos.

"Eu am cumparat in graba, duminica, pe 13 noiembrie, un bilet gata completat de la agentie. Nu am realizat ca era ora 13.13. Inca de luni, la mine la serviciu, se discuta despre castigatorul marelui premiu. Au fost discutii aprinse, legate de coincidenta cu cifra 13, pana miercuri, cand m-a intrebat un baiat: «Nea Gica, matale ce numere ai pus?». Atunci am realizat ca luasem biletul duminica si ca-l am in geaca. Am pus biletul pe ziar si am confruntat. Doar ca il asezasem in asa fel incat acoperisem numarul 1 si am crezut ca am doar cinci numere castigatoare", a povestit bucuresteanul pentru ziarul Libertatea.

Un coleg a fost cel care i-a ararat ca si ultimul numar era castigator.

"Cand am vazut, am inlemnit, mi s-au infundat urechile, auzeam un tiuit si totul a inceput sa se invarta. M-am asezat pe un scaun si o colega mi-a dat un calmant", si-a adus aminte milionarul.

In ciuda sumei fabuloase castigate, barbatul a spus ca-si doreste o viata simpla la tara unde sa cultive pomi fructiferi.

"Eu nu am nici un ban, premiul nu l-am primit. Sa va spun drept, viata mea va ramane aceeasi. Vreau de mult sa plec la casa parinteasca de la tara, sa am cativa pomi fructiferi si cateva animale. Doresc sa-mi cresc nepotii. Poate multi vor fi dezamagiti ca nu traiesc regeste, la nivelul unui milionar, insa eu am dus-o greu pe vremea comunistilor, sunt modest de felul meu. Voi bea tot tuica facuta de mine, nu o sa ma arunc la whisky", ne-a povestit omul.

Ba mai multe spune acesta, s-a gandit sa inapoieze banii.

"Vreau sa rog toata presa sa inteleaga ca nu voi face nimic iesit din comun. Vreau doar liniste. Sunt un om simplu si, acum, la batranete, imi doresc sa fiu relaxat. Au fost momente cand ma gandeam ca mai bine nu mai castigam nimic sau mai bine dau banii inapoi. Banii astia vor fi ai nepotilor mei cand se vor face mari", a incheiat Gica.

Foto: Libertatea.ro

VIDEO! Doliu in Clanul Mustata... VIDEO! Accidente in lant pe sosele din cauza cetii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x