Antena Căutare

Cât a costat viața româncei vândute în SUA? Mama: ”Nu mi-a părut rău când am dat-o!”

A fost vândută la scurt timp după ce a venit pe lume! Este vorba despre Katie sau Iuliana, una şi acceaşi persoană. Tânăra care are acum 23 de ani s-a născut într-o familie săracă din România, dar a ajuns să crească peste Ocean. Asta după ce a fost vândută. Cel puţin asta spune un fost asistent juridic care lucra în '91, atunci când s-a născut fata. Haideţi să îi aflăm povestea.

A fost vândută la scurt timp după ce a venit pe lume! Este vorba despre Katie sau Iuliana, una şi acceaşi persoană. Tânăra care are acum 23 de ani s-a născut într-o familie săracă din România, dar a ajuns să crească peste Ocean. Asta după ce a fost vândută. Cel puţin asta spune un fost asistent juridic care lucra în '91, atunci când s-a născut fata.

Este una și aceeași. Iuliana, pentru Maria, femeia care i-a dat viață aici, în Romania. Și Katie, pentru Janette, cea care o crește de 23 de ani, departe, peste Ocean, în altă lume, parcă.Sunt practic două nume, dar aceeași fată. Aparent altă identitate, însă un sigur suflet.

Sunt goluri pe care nici timpul şi nici iertarea nu le va acoperi în inima lui Katie. După mai bine de 20 de ani, fata caută răspunsuri.A simțit chermarea sângelui. Ceva îi tulbura fiinţa. Așa că nu a încetat să caute explicaţii legate de trecutul ei. de pe vremea când era Iuliana.

Captivă într-un carusel al întrebărilor și al dezamăgirii, Katie rămâne totuși singura din familia din România căreia destinul i-a dat o șansă. Dacă n-ar fi fost abandonată de mama Maria, tânăra ar fi trăit acum îngrămădită lânga frații ei hăituiți de griji.

Fără regrete, rămasă și fără adăpost, femeia așteaptă o mână de ajutor tocmai de la fiica. abandonată. ''Daca vrei sa ma ajuti si pe mine cu ceva, eu sunt mama ta!''

Vestea mult așteptată! Se RECALCULEAZĂ PENSIILE... România s-a cutremurat! Un seism s-a produs în urmă cu puţin timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x