Antena Căutare

Cât ar costa un sejur de trei nopți de Crăciun sau de Revelion la pensiunea mamei regretatului Răzvan Ciobanu

Elena Ciobanu, mama regretatului designer de modă, a rămas să se ocupe singură de pensiunea familiei, după decesul fiului, dar și al soțului ei. Iată cât ar costa o vacanță, de Crăciun sau de Revelion, la casa din satul vâlcean Ciungetu!

Cât ar costa un sejur de trei nopți de Crăciun sau de Revelion la pensiunea mamei regretatului Răzvan Ciobanu
Cât ar costa un sejur de trei nopți de Crăciun sau de Revelion la pensiunea mamei regretatului Răzvan Ciobanu | Captură Instagram

În cadrul unui interviu exclusiv, Elena Ciobanu, gazda pensiunii și mama regretatului Răzvan Ciobanu, a dezvăluit că se pregătește intens pentru turiștii care vor să îi calce pragul în această iarnă, de Crăciun sau de Revelion.

Femeia vine cu oferte speciale pentru trei nopți de cazare, în care sunt incluse două mese pe zi, dar și masa festivă. În plus, ea a precizat că locul este cu atât mai special cu cât camerele au fost decorate cu ajutorul fiului ei.

Citește și: Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit la trei ani după ce și-a îngropat fiul. De ce afecțiuni suferea acesta

Cât ar costa să îți petreci sărbătorile de iarnă la pensiunea mamei regretatului Răzvan Ciobanu

Pentru a petrece Crăciunul sau Revelionul la pensiunea din satul vâlcean Ciungetu, prețurile variază în funcție de pachetul ales.

De Crăciun, pentru un sejur de trei nopți, care include cazare, demipensiune și o masă festivă, tariful este de 1.200 de lei de persoană. Iar, pentru a confirma rezervarea, este necesar un avans de 30%, potrivit Playtech.ro,

În schimb, în perioada Revelionului, oferta pentru trei nopți de cazare, demipensiune și cina festivă urcă la suma de 1.800 de lei de persoană, cu un avans de 30%.

„Așteptăm turiștii, ne pregătim cu mesele festive, de Crăciun și de Revelion, și cu decorațiunile de Sărbători, vom avea bunătăți, vom avea și sărmăluțe. Camerele sunt aranjate frumos, la decorarea lor m-a ajutat și fiul meu, împreună le-am decorat. Dar, viața merge înainte, trebuie să fiu puternică. Pisicuța lui, Lili, este aici, la noi, la pensiune. Am luat-o, o îndrăgim, îmi mai alină dorul…”, a transmis Elena Ciobanu pentru sursa citată mai sus.

Pensiunea în valoare de aproximativ 300.000 de euro, cunoscută sub numele „Ciobănelu” dispune de 19 camere, potrivit sursei menționate. Tot aici obișnuia să se retragă și regretatul designer, atunci când voia să scape de aglomerația din București.

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, dezvăluire cutremurătoare la un an de la tragedie: „Să ne aducem aminte”

Care a fost ultima dorință a lui Răzvan Ciobanu înainte să moară în accidentul de mașină

Înainte cu puțin timp de a-și pierde viața în tragicul accident rutier, Răzvan Ciobanu a acordat un ultim interviu la Acces Direct. Creatorul de modă a vorbit despre relația pe care o avea cu mama lui, dar și despre cea mai mare dorință a sa.

„Părinții mei sunt tot ce îmi doresc, poate am avut nevoie de câțiva ani ca să-mi dau seama, doar că lucrurile se făceau altfel pe vremea copilăriei mele. De asta zic că înțeleg exact metodele lor, faptul că acum sunt suficient de matur să le înțeleg și să fiu de acord cu ele... e total diferit. (...) Cea mai grea perioadă din viața mea cred că a fost între 2010 și 2015 sau 2014, deci vreo patru ani. Nu aveam niciun job, prieteni nu mai aveam de mult timp...”, a mărturisit el la Acces Direct.

În data de 29 aprilie 2019, Răzvan Ciobanu a murit în urma unui tragic accident de mașină.

Postul Crăciunului 2023. Orele între care trebuie să ținem post miercuri și vineri... Cât costă o porție de sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un astfel de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x