Antena Căutare

Cât costa o noapte de cazare la Ferma Dacilor. Prețul era unul uriaș pentru condițiile „minimaliste”

Cât costa o noapte de cazare la Ferma Dacilor, penisunea care a ars de Crăciun. Camerele nu aveau televizor și accesul la internet era limitat.

colaj foto pensiune ferma dacilor
Cât costa o noapte de cazare la Ferma Dacilor, penisunea care a ars de Crăciun | Facebook

Din 2013, anul în care a fost inaugurată și până acum, când a fost mistuită de flăcări, Ferma Dacilor s-a extins de la o „fermă de familie” la o adevărată unitate de cazare. Timp de 10 ani, pensiunea a fost una dintre cele mai aprecite din județul Prahova, mai ales în ultimii ani când a prosperat. Astfel că, prețul unei nopți de cazare se ridica la nivelul notorității ei, în timp ce condițiile erau „minimaliste” și promovau conceptul de „slow living” cu acces limitat la internet și camere dotate cu strictul necesar.

Cât costa o noapte de cazare la Ferma Dacilor, penisunea care a ars de Crăciun. Camerele nu aveau televizor și accesul la internet era limitat

Ferma Dacilor a fost ridicată într-un loc plin de istorie și frumusețe naturală – zona Dealu Mare-Tohani, în anul 2013. Potrivit informațiilor de pe site-ul pensiunii, aceasta avea o capacitate de până la 150 de personae și pune la dispoziție 21 de odăi, 4 căsuțe suspendate, 4 colibe dacice, 6 cabane în pădure.

Citește și: Reprezentanții de la Ferma Dacilor, care a ars de Crăciun, prima reacție după tragicul eveniment. Ce mesaj dureros au transmis

De asemenea, începând cu luna aprilie a acestui an, Domeniul Ferma Dacilor putea acomoda, pe un teren special amenajat, cel putin 10 autorulote sau rulote + autoturisme. Costul pentru turiștii care alegeau această variantă fiind de 60 lei/zi.

Complexul care a fost înființat, așa cum povestea chiar proprietarul, ca un proiect de, și pentru familie. Cu toate acestea, în decursul a 10 ani, domeniul a ajuns să fie unul dintre cele mai apreciate și căutate din județul Prahova.

Iar cei care își doreau să petreacă o noapte la Ferma Dacilor scoteau bani frumoși din buzunar. Tarifele pentru o noapte de cazare variau în funcție de opțiunea aleasă. Astfel, prețul pentru camera single era de 350 pe noapte, în timp ce pentru camera dublă pornea de la 400 de lei pe noapte, pentru cabanele din vie, doate cu 2 paturi twin și cu mic dejun inclus.

Potrivit descrierii de pe site, camerele aveau dotări „minimaliste”, doar cu utilități esențiale, precul electricitate electricitate și apă caldă. De asemenea, acestea nu avea TV iar semnalul GSM sau pentru internet era limitat, încurajând oaspeții să aleagă alte activități în aer liber.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mesajul dureros al adolescentului care și-a pierdut tatăl și frații în incendiul de la Ferma Dacilor: ”M-ați lăsat singur cu mama”

Ferma Dacilor punea la dispoziția vizitatorilor și lecții de călărie sau îi îndemna să guste din preparatele tradiționale de la fermă. De asemenea, complexul era cunoscut și pentru sesiunile de degustare organizate acolo și putea fi închiriat și pentru diverse evenimente private sau corporate, se mai arată pe site.

Anunțul Metrorex despre programul de Revelion. Cum circulă metrourile în București, în noaptea dintre ani... Și în 2024 vom avea parte de spectacole astronomice. Ce ploi de stele putem vedea în România anul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x