Antena Căutare

Cât costă să-ți unești destinele pe mare și care sunt costurile și condițiile de validare a căsătoriei

Căsătoria pe mare a devenit din ce în ce mai căutată iar vestea bună este că evenimentul nu implică un deranj prea mare și nici costuri exagerate. În plus, condițiile de validare a căsătoriei sunt dintre cele mai simple.

un cuplu tinandu-se de mana
Nunta pe iaht a devenit ultima fiță în România și este legală | Shutterstock

Cei ce visează la o căsătorie în larg, au acum ocazia de a-și împlini visul la prețuri decente și în condiții facile.

Căsătoria pe iaht poate ajunge la 1000 de euro și este recunoscută de statul român

În plus, o căsătorie pe iaht este un prilej de a avea un grup restrâns de oameni care să se bucure de toată atenția meritată.

Citește și:

Articolul continuă după reclamă

Căsătoria civilă în largul mării este recunoscută de statul român, dar trebuie îndeplinite mai multe condiții, potrivit sttirileprotv.ro

Ambarcațiunea să fie sub pavilion românesc, căpitanul să fie român, ceremonia să se realizeze în apele internaționale, iar în jurnalul de bord să fie înscrise coordonatele cununiei.

Costul unei nunți în larg ajunge la 1.000 de euro pentru câteva ore în larg, iar restul petrecerii se continuă la mal, tot pe iahturi.

Documentele se depun apoi în termen de maximum 14 zile la Starea Civilă Sector 1 din București. Acolo va fi emis un certificat de căsătorie clasic valabil.

Locul acela, punctele de coordonate, sunt trecute pe certificatul de căsătorie și mulți dintre ei îmi cer după ceva vreme să îi mai duc încă odată acolo.

Pentru că este unic, latitudine, longitudine sunt trecute și oamenii știu că ăla e locul lor, a precizat un proprietar de ambarcațiune.

Mirii pot alege o ambarcațiune de 10 persoane se numește baby ora, una de 12 persoane sau una de 8 persoane. După ce ne întoarcem de pe mare, unim toate cele 4 ambarcațiuni și rămânem la petrecere, pot bea o sticlă de șampanie, fără valuri, fără să îi deranjeze și rămânem să vedem apusul, a declarat un alt proprietar de astfel de ambarcațiune.

Costurile pentru închirierea ambarcațiunii și oficierea căsătoriei ajung la 1.000 de euro.

Cu cât va crește salariul mediu net în acest an. Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a făcut anunțul... (P) Susține copiii defavorizați din România alături de Zahăr Mărgăritar și Organizația Umanitară CONCORDIA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x