Antena Căutare

Vară în România, în mijlocul lunii octombrie! Zonele în care temperaturile vor uca până la 30 de grade Celsius

Mijlocul lunii octombrie aduce vară în România, întrucât un val de aer cald va pune stăpânire pe mai multe regiuni din țară, astfel că temperaturile din termometre vor urca până la 30 de grade.

Mijlocul lunii octombrie aduce vară în România, întrucât un val de aer cald va pune stăpânire pe mai multe regiuni din țară, astfel că temperaturile din termometre vor urca până la 30 de grade.

Potrivit Severe Weather Alert - România, vara indiană în România va aduce temperaturi de aproape 30 de grade Celsius, care se vor semnala în Câmpia Banatului ori în Oltenia. De asemenea, vreme frumoasă va fi și în sudul Moldovei și în Muntenia, unde temperaturile pot urca pînă la 27 - 28 de grade Celsius. Cel mai cald va fi, însă, la Reşiţa, Drobeta Turnu Severin şi Herculane.

De asemenea, vremea se va încălzi treptat caldă la nivelul întregii țări, însă temperaturile ridicate se vor semnala în vestul, sud-vestul și centrul teritoriului.

Valorile maxime vor depăși frecvent 24...26 grade Celsius în zonele de câmpie și podiș, iar la nivel izolat în Câmpia Banatului și a Olteniei se pot atinge 28...29 grade Celsius.

Pe litoral, maximele se vor situa în jurul a 18 - 22 grade Celsius.

Totuși, începând de joi, se va răcori ușor mai ales în sudul, estul și centrul teritoriului, astfel încât maximele - oricum peste cele normale - vor fi cuprinse, în general, între 18-25...26 grade Celsius.

Un polițist din Caracal a încercat să se sinucidă! Motivul cumplit pentru care a vrut să își pună capăt zilelor! În ce s... Șocant! Polițiștii din Harghita caută un bebeluș mort și îngropat de concubinul mamei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x