Antena Căutare

Cât o să mai îndurăm frigul? Vezi cum o să fie vremea în martie şi aprilie

Deşi mai sunt doar două săptămâni de iarnă, cel puţin teoretic, vremea nu pare să se schimbe în bine. Specialiştii au emis estimările meteorologice pentru martie şi aprilie.

Deşi mai sunt doar două săptămâni de iarnă, cel puţin teoretic, vremea nu pare să se schimbe în bine. Specialiştii au emis estimările meteorologice pentru martie şi aprilie.

MARTIE:


Temperatura medie lunară a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice, posibil local mai ridicate în sud şi sud-est, dar şi mai coborâte în centrul şi nord-vestul teritoriului.

Precipitaţiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic în cea mai mare parte a ţării.

Articolul continuă după reclamă

APRILIE:

Valorile medii ale temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil mai scăzute în vestul, sudul şi nord-estul ţării.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile multianuale pe areale din sudul şi estul ţării şi vor depăşi aceste medii în restul teritoriului.

Sursa foto: meteoromania.ro

Află numele îngerului tău păzitor, în funcție de ziua în care te-ai născut! Uite ce îți poartă noroc!... VREAU SĂ AJUT - Edi are nevoie de noi pentru a se vindeca de tumora cerebrală ce-l chinuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x