Antena Căutare

Ce valori au tichetele cadou de Paște pe care angajații urmează să le primească în 2019

Compania emitentă de carduri şi tichete de beneficii Edenred România a anunţat, marţi, că 14.000 de companii vor oferi angajaţilor, anul acesta, tichete cadou de Paşte, în timp ce 3.000 de companii şi instituţii publice le vor acorda şi tichete de vacanţă de 1 Mai.

Compania emitentă de carduri şi tichete de beneficii Edenred România a anunţat, marţi, că 14.000 de companii vor oferi angajaţilor, anul acesta, tichete cadou de Paşte, în timp ce 3.000 de companii şi instituţii publice le vor acorda şi tichete de vacanţă de 1 Mai.

Anul trecut, mai mult de 12.000 de companii au acordat angajaţilor tichete cadou Edenred în perioada sărbătorilor de Paşte, către un număr de aproximativ 500.000 de angajaţi. În 1 Mai 2018, 2.000 de companii şi organizaţii, precum şi instituţii publice, au oferit tichete de vacanţă emise de Edenred, către 200.000 angajaţi.

”Anul acesta, mini-vacanţa de Paşte se întâlneşte cu mini-vacanţa de 1 Mai, rezultând o săptămână întreagă de sărbătoare generală. Ca în fiecare an, tichetele cadou sunt cele mai căutate beneficii, iar tichetul de vacanţă, vedeta incontestabilă a ultimilor 2 ani, vine puternic în completarea setului de instrumente cu care angajatorii îşi recompensează şi energizează angajaţii”, a spus directorul general Edenred România & Moldova, Dana Sîntejudean.

Conform analizelor Edenred, tichetele cadou sunt pe locul 4 în topul beneficiilor extrasalariale acordate de companii în România, iar tichetele de vacanţă pe locul 5, alături de tichete de masă, decontarea transportului, asigurări sau abonamente medicale private.

Conform cadrului fiscal, de Paşte, angajatorii pot oferi fiecărui angajat şi fiecărui copil minor al unui angajat tichete cadou în valoare de 150 de lei.

”Tichetele cadou astfel oferite sunt scutite de impozite şi taxe sociale atât pentru companii, cât şi pentru salariaţi şi sunt deductibile în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului”, se arată în comunicat.

Vești bune pentru români! În ce condiții pot primi 25.000 de lei de la stat! Înscrierile încep mâine, 10 aprilie... Zăpadă la munte, frig în toată țara. Continuă să ningă în masivele înalte: Drumarii au scos utilajele de deszăpezire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x