Antena Căutare

Catalin Chelu, dus la spital dupa ce i s-a facut rau la judecarea recursului

Omul de afaceri Catalin Chelu a fost transportat, marti dimineata, la spital, dupa ce i s-a facut rau in timp ce se judeca cererea sa de eliberare din arest. Curtea de Apel Bucuresti a amanat termenul pentru 11 ianuarie.


Catalin Chelu a contestat la Curtea de Apel decizia Tribunalului Bucuresti privind judecarea sa in stare de arest. Adus la instanta pentru judecarea acestei cereri, lui Chelu i s-a facut rau, astfel ca a fost preluat de o ambulanta SMURD si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Corodonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a declarat, pentru Mediafax, ca acesta a fost luat cu o ambulanta dupa ce i s-a facut rau din cauza problemelor mediclae de care sufera, el fiind cunoscut ca diabetic.

In urma incidentului, magistratii Curtii de Apel Bucurestri au amanat judecarea recursului pentru 11 ianuarie.

Catalin Chelu este acuzat de dare de mita si cumparare de influenta. Miza mitei de la Ministerul de Interne au fost cele 41 de dosare in care Chelu era cercetat pentru evaziune fiscala.

Vaslui: Copil in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 2 al unui bloc... Absolventii de la Medicina care au picat examenul de Rezidentiat se vor putea angaja intr-o unitate sanitara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x